Реклама / Ads
0| 4841 |30.08.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Ревю на 5 Dazzling Hot слот от EGT

.
”5 Dazzling Hot”, едно от оригиналните предложения за слот игри на EGT, ще Ви заслепи, ако предпочитате слотовете с ретро символи да са с малко излишни елементи, много тръпка и шестцифрени награди с максимална печалба.
 

Макар да нагорещява с печалби до 100 000 монети за щастливата седмица, тя поддържа популярността си, като раздава много прилични награди за намиране на любимите на всички плодови символи, като пъпеши, грозде, сливи, череши, портокали и лимони. За да добавите още повече забавление и вълнение, има и бонус с разпръснати звезди и функция за удвояване на парите.

Когато използвате най-новия си таблет или iPad, за да се присъедините към забавлението, 5 dazzling hot също така дава възможност на слот играчите от всички нива на умения и финансово състояние да играят тази игра, като комбинират широк спектър от кредитни залози и кредитни стойности, за да отговорят на индивидуалните им вкусове.

 

Бляскав геймплей


Гледането на печелившите Ви символи, които се взривяват в празнични пламъци, със сигурност допринася за напрежението на момента, но тази игра определено е ориентирана повече към наградите. Със своята решетка с 5 х 3 барабана, тя е доста опростена и е насочена предимно към играчите на слот игри, които предпочитат тръпката от големите награди пред бляскавите екстри.

 

Зашеметяващи печалби


Тъй като всички награди и бонуси се раздават на случаен принцип и могат да бъдат спечелени още с първото завъртане на барабаните, всички символи имат потенциала да се запалят по всяко време. Най-често срещаните евтини плодове като череши, лимони, портокали и сливи са първите награди, въпреки че дори те изплащат зашеметяващите 4000 монети. Това не е толкова вълнуващо, колкото разпръснатите звезди, които могат да изплатят до 5 000 монети от всяка позиция на барабаните, независимо дали са на призната печеливша линия или не. Ако попаднете на няколко пъпеша или грозде, можете да удвоите печалбата си, защото те изплащат до много сочни 10 000 монети, а символът Lucky 7, който може да изплати до невероятните 100 000 монети, когато уцелите 5 от тях на някоя от 5-те печеливши линии, може да Ви изпрати в Седемте рая. Всяко завъртане може да донесе множество награди.

 

Можете да използвате функцията за удвояване на парите, за да рискувате всички спечелени награди. За да удвоите печалбите си, просто трябва правилно да предвидите дали една карта за игра с лицето надолу е червена или черна. Можете също така да се опитате да я удвоите пет пъти, като превърнете награда от 10 000 монети в общо 320 000 монети, като първо я превърнете в 20 000 монети, след това в 40 000 монети, след това в 80 000 монети, след това в 160 000 монети и т.н.

 

Можете да избирате от различни кредитни залози и кредитни стойности, за да създадете идеалната комбинация с фиксирани 5 печеливши линии, които да играете при всяко завъртане на барабаните. Можете да залагате от 5 до 100 кредита на всяка линия, като кредитните залози варират от 0,01 до 0,1 монети.

 

С шестцифрени награди в тази страхотна слот игра, просто се настанете удобно и се пригответе да бъдете изумени!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5611 |08.06.2022 Невероятни факти за слот машините, които може би не знаете . 0| 4219 |12.04.2022 Как са се развили съвременните слот машини . 0| 7250 |13.03.2022 Има ли игри с джакпоти в betway казино и кои са най-популярните слотове? . 0| 6004 |17.01.2022 Топ 5 разработчици на слотове, на които можем да играем и в Бетано

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads