Реклама / Ads
0| 3051 |15.11.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

За всички пациенти с неврохирургични заболявания - безплатни консултации с проф. д-р Зафер Токташ на 24-ти ноември 2023 г. в София

.
През Ноември, с голямо удоволствие ще посрещнем, отново, един от най-търсените от българските пациенти, турски неврохирург – проф. д-р Зафер Токташ. Авторитетният неврохирург от турската болница „Мемориал“ Аташехир ще проведе БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с мозъчни тумори и гръбначни заболявания на 24-ти ноември 2023 г. в София. Той ще гостува по покана на управителя на ЗИЦ “Медикъл Караджъ“– Звезделина Лютфи и в рамките на инициативата на здравния информационен център за предоставяне на достъп до най-иновативните  и модерни технологии в медицината.
 

Проф. д-р Зафер Токташ е сред водещите специалисти в Турция за лечение на тумори в мозъка и операции на гръбначния стълб. Той е изключително търсен неврохирург, както от български пациенти, така и от пациенти от цял свят.

 

Всички пациенти със заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък, могат да се възползват и да проведат безплатна консултация с неврохирурга, относно възможностите за лечение на своето заболяване. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със специалиста, могат да се обадят на телефони 0879 977 402 или 0879 977 401 и да си запишат час.

 

Безплатните консултации с проф. д-р Токташ са насочени към:

 

- пациенти с вече установени заболявания

- пациенти, нуждаещи се от второ мнение

- пациенти, интересуващи се от лечение в чужбина, в частност Турция

 

Кой е проф. д-р Токташ?

 

Специалистът по мозъчна и нервна хирургия проф. д-р Зафер Оркун Токташ завършва медицинския факултет в Университет „Улудаг“. Специализира в областта на Неврохирургията в Медицинския факултет на Университет „Мармара “и продължава своето академично развитие в областта на Микроневрохирургията. Автор е на редица научни материали в областта на гръбначно-мозъчните заболявания и е един от най-авторитетните специалисти в южната ни съседка за лечение на мозъчни и гръбначни тумори, дискови хернии на гръбначни и шийни прешлени, сколиоза и гръбначни деформации. През 2014г. е участвал в научно-изследователски дейности в Харвардския университет. Към момента, проф. д-р Токташ е преподавател в Университет „Бахчешехир “и особено активно се развива в областта на гръбначната хирургия.

 

В работата си, проф. д-р Токташ използва последните технологични възможности за лечение на:

 

- Лумбална дискова херния

- Цервикална дискова херния

- Тумори на гръбначния стълб

- Тумори на гръбначния мозък

- Сколиоза

- Кифоза

- Тетракорд

- Тригеминална невралгия

- Малформация на Киари други заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък.

 

Защо е важно да се възползвате от безплатните консултации с проф. д-р Зафер Токташ?

 

- Специалистът има опит и може да предостави за Вас алтернативно обяснение за Вашите здравословни проблеми

- Получавате възможност за различен план за лечение.

- Може да Ви бъде предложено лечение, макар за Вашето заболяване да е констатирано, че няма такова

- Предоставя Ви се информиран избор, относно Вашето заболяването

- Имате яснота за възможните, рискове и ползи от лечението

- Получавате отговори на всички въпроси , относно Вашето заболяване.

 

Работейки в „Мемориал“Аташехир, проф. д-р Зафер Токташ разполага с необходимото високотехнологично оборудване за лечение на сколиоза. Освен това, проф. д-р Токташ развива и прецизира иновативния си подход за лечение и диагностика на тумори, с помощта на най-съвременната медицинска апаратура  в световен мащаб. Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с проф. д-р Токташ на 24-ти ноември 2023 г. в София, трябва да си запишат час предварително на: телефони: 0879 977 401 или 0879 977 402 да заявят желания от тях час онлайн на https://www.medikara.bg/.

 

На място пациентите ще трябва да предоставят медицинските документи и образни изследвания, които са им направени до момента.

 

Имайте предвид, че по време на консултациите няма да бъдат извършвани физикални прегледи. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполагат пациентите към момента.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 3626 |14.11.2023 Дянков за Бюджет 2024: Торта “Гараш” без основно ястие . 0| 3943 |14.11.2023 Пътувайте безплатно от София през Пловдив- Ихтиман- Пазарджик-Хасково до Истанбул със ЗИЦ“Медикъл Караджъ“ и направете безплатна консултация с инвитро специалистите на Болница Мемориал! . 0| 3114 |13.11.2023 Перспективите за слабо търсене в САЩ и Китай помрачават настроенията на петролния пазар . 0| 3838 |13.11.2023 Пътувайте безплатно: от София през Пловдив-Ихтиман-Пазарджик-Хасково до Истанбул със ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ и направете консултация със специалистите на Болница Мемориал!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads