Реклама / Ads
0| 5418 |25.05.2009 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Започва италиански кулинарен Фестивал в България

.
Първокласни италиански Шеф-готвачи ще демонстрират техники и технология на приготвяне на типични италиански ястия от съответната област, между 26 май и 5 юни в София.
 

Евро-Ток България /Европейското сдружение на професионалните готвачи/ и Италианският институт за външна търговия организират Майсторски класове по италианска кухня. Тази инициатива е включена в рамките на провеждания ежегодно Италиански Фестивал в България.

Майсторските класове са насочени към два вида аудитория – Шеф-готвачи и готвачи от водещи български хотели и ресторанти, както и студенти и ученици с профил кулинария и туризъм.

Освен, че ще имат уникалната възможност да проследят приготвянето на типичните пица и паста, те ще се запознаят и с традиционните продукти, като зехтин, различни видове сирена (най-известните сред които пармиджано, моцарела, горгондзола и маскарпоне), колбаси като мортадела, прошуто и др.

В италианската кулинария на преден план са изведени основните продукти с възможно най-добро качество. Техният собствен вкус се подчертава от внимателното приготовление и изкусно използваните подправки.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5008 |23.05.2009 Няма отлив на руски туристи от България . 3| 6483 |19.05.2009 Туризмът пусна мост между България и Сан Марино . 2| 5581 |15.05.2009 България и Сан Марино ще си сътрудничат в туризма . 1| 5251 |15.05.2009 Сайтът на „България ер” подвежда потребителите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads