Реклама / Ads
0| 12570 |18.03.2022 ГЛАСЪТ

Борисов, Горанов и Севда не са невинни, знае го цяла България и затворът им е сигурен

.
Борисов, Горанов и Севда знаят, че са изнудвали Божков за милиони. Знаят как е ставало това, че са взели пари и къде са отишли тези пари. Знаят също, че прокуратурата на Гешев ще ги спасява до последно. Дори адвокат не им е нужен, освен като говорител с правни познания.
 

Всички в ГЕРБ са наясно, че съмненията за рекет от страна на Борисов и върхушката край него са реалност. Не го признават, защото трябва да признаят, че участват или са си затваряли очите. А и не е хубаво децата и внуците ти да те свързват с разбойници. Затова гербаджии се крият зад опорки, плакати – въобще зад лицемерието.

ДПС е корпоративна партия, но ГЕРБ през последните години ги надмина. Това, че сме страна на корупцията не е новина, но истински страшното е, че свикнахме с корупцията. Дори се приспособихме към нея и правилата започнаха да ни дразнят. Електронното правителство не ни липсва, защото предпочитаме да платим тук и там и да си извадим документ, разрешително или нещо друго.

 

Знаем, че Борисов и ГЕРБ разядоха основите на ценностната ни система като ръжда, но на кой са му нужни нематериални ценности? Като има чалга, за какво са ни Борис Христов, Гена Димитрова или Райна Кабаиванска. Имената им се споменават веднъж в годината. Днешните герои са участници в риалити шоута, фолк звезди и надрусани тарикати със скъпи коли. Ако не ви харесва – взимайте си багажа и се изнасяйте. Каза го Вежди Рашидов, призовавайки управляващите да се махат в чужбина и да оставят България на него и аверите му да я управляват, нищо че е „най-бедната в ЕС“. Ей Богу, това каза този серсемин…

 

Борисов е наясно, че всички край него знаят, че чекмеджето с пачките, кражбите, рекета, лъжите му – всичко това е вярно. Но знае, че тези хора са му задължени за постовете и богатствата и заради това зависими, но и с очаквания за още от същото. Това ги сплотява. И не любов и възхита изпитват те към него, а ламтенето за власт и облаги.

 

Бе задържан за 24 часа – процедура, предложена и приета от самата ГЕРБ. Това не е присъда, а начало за търсене на истината и справедливостта. Борисов обаче е уплашен, защото вече е сигурен, че има неоспорими доказателства за вината му. И пусна в ход любимата си карта: „Страхувам се, че ще ме убият!“ Влиза в ролята на жертва, за да предизвика съчувствие. Номерът е плосък, но всички с умствен капацитет колкото на ПКП, ще откликнат - това ги прави все някому потребни…

Тримата – четвъртата май е проговорила, - знаят, че един ден съдът ще ги изпрати в дранголника. Без тях България ще е много по-добро място за живеене. Децата и внуците ще им ходят на свиждане, ако не са се изпокрили от срам. Sic transit gloria mundi – Така минава световната слава. Те не стигнаха до нея, но пък успяха да съсипят цяла държава и да прокудят два милиона българи… Това няма да им бъде простено.

 

Витали Роник

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 27| 52871 |13.02.2022 Народът да каже: Взел ли е Горанов 60 милиона от Божков? Борисов е уволнявал по ”изрезки”, а сега вие . 25| 40084 |20.01.2022 Андре Токев даде урок по достойнство на ексминистър Горанов и прокуратурата . 54| 20759 |19.01.2022 Борисов, кощунство е да правиш политика от човешката скръб . 20| 18771 |10.01.2022 Шефът на Булгаргаз се държи като човек на Борисов, гледащ към ареста

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads