Реклама / Ads
0| 10293 |18.03.2022 ГЛАСЪТ

Световна наглост: Разбойници бранят Али Баба, зоват за законност

.
Свидетели сме на поредица от чудеса без аналог в световната история. Група разбойници, зоват заблудени гербаджии, да бранят заедно Али Баба. Уплашени са, че Али Баба може да бъде съден за годините плячкосване на държавата. А това може да засегне и техния дял…
 

Мафиоти вият като флексове за законност. Под това те разбират връщане на стария режим, когато другаруването им с Борисов им носеше несметни богатства, а държавната хазна им бе пещерата със съкровищата на Али Баба.

 

Най-големият парадокс, надминаващ дори рамките на абсурда, е хора, замесени пряко в корумпирания режим на Борисов да зоват за справедливост и за революция. Стотина джобни маратовци и лениновците дерат гърла на мястото, където десетки хиляди протестиращи през 2020 г. месеци наред искаха оставката на Борисов и главния прокурор Гешев. Над 76 на сто от българите подкрепяха тези искания!

 

Да държат речи Вежди Рашидов, Десислава Атанасова, Костадин Ангелов, Тома Биков и подобни, споменавайки думи като демокрация, законност, ред, справедливост е перверзия и невиждано лицемерие. Правят го съучастници на престъпния борисов режим, сринал България на дъното на Европа. Дори само за това трябва да бъде съден техният главатар. Ако законът се прилага днес, както зоват гербаджии, парламентарната им група ще се свие поне наполовина…

 

Псевдореволюцията им е обречена, защото защитава корупцията и защото точно такива хора се изживяват като водачи. Уплашени водачи, защото знаят какво са правили и какво се полага по закон за подобни действия.

 

Време е България да стане правова държава. Ще е трудно, ще има крясъци, виене, плюене, ругатни по адрес на управляващите. Все знаци, че посоката е вярна.

 

Абсурд на абсурдите е точно ГЕРБ да говори за справедливост и върховенство на правото. Световна наглост, наистина. По същият начин Путин ни убеждава, че иска да освободи Украйна...

 

Емил Азар

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 49| 10531 |26.05.2021 Лукашенко и Борисов фаворити за световната купа в Ламбрия . 67| 30001 |23.10.2020 Кой и какви интереси стоят зад маските. България - част от световната конспирация . 12| 20748 |07.01.2019 Фаворитът ни (Кой) за световната купа „Най-голям лъжец“ отпада несправедливо . 18| 18111 |01.11.2018 Полезно или вредно е гадни копИлета да пишат за Световната банка и една дъщеря?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads