Реклама / Ads
89| 22952 |08.11.2014 ГЛАСЪТ

ДПС подменя българската държава с враждебна конструкция

.
Лютви Местан Източник: Булфото
Много приказки - много кусури, много съмнения... И нито една дума защо пак дойдохме дотук? Пореден срамен провал на БСП във властта. Старата партия се провали в изцяло ново амплоа - слугиня на Сарая. Поглъщане на държавата от корпоративно-търговския конгломерат с ядро - ДПС.
 
ДПС като многолика хидра, разграждаща и деградираща българската обществена и институционална тъкан.

ДПС като безмилостна диктаторска пирамида, подчинила живота на българските турци и мюсюлмани.

ДПС като неутолим корупционен механизъм, подменящ организацията на обществото и държавата с организация на всеобхватната корупция и гражданска дегенерация.

ДПС като инструмент за всестранно корумпиране на политическия елит, висшите администратори и магистрати чрез КТБ.

ДПС като психология на високомерна омраза срещу нас - разпадналите се на милиони мизерни съществования български граждани.

Срещу нас днес има СИСТЕМА на подмяна на българската държава с враждебна алтернативна институционална конструкция, която вече е в състояние да нанесе смъртоносен удар върху националния интегритет на България.

Защо никой не говори за това?

Защо благодушно слушаме "евроатлантическото" словоблудство на Местан? Даваме ли си сметка с какво предизвикателство натоварваме днес избраното правителство и правим ли си илюзии, че то ще може да се справи с това предизвикателство, въпреки, че ще бъде в позиция на заложник - и отвън и отвътре? Можем ли да седнем и да обсъдим честно и открито националната безизходица, в която се намираме? Можем ли без комплекси да кажем - не ни бъркайте с ксенофоби, русофоби и туркофоби! Ние имаме право на национална сигурност, на национална перспектива и суверенно право да възвърнем контрола върху собствения си живот като национална общност.

Много години наред ни управляват безмилостни крадци - имаме право да им поискаме сметка. Но имаме все по-малка представа и все по-малка надежда как това може да се случи. Имаме партньори, от които можем да искаме помощ - стига да знаем какво и кога да поискаме. И все пак - като програма минимум - нека безкомпромисно затваряме с аргументи устите на тези нахалници, които ни доведоха дотук, а днес ни четат морал.

Имам предвид не само Местан и Мая Манолова...

 

Огнян Минчев


Текстът е публикуван във фейсбук профила на политолога. Заглавието е на Фрог нюз.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 50| 9761 |05.09.2014 Винаги недоволен - българската професия . 113| 25506 |11.07.2014 25 въпроса към Искров и другите, дето е..т държавата . 33| 13516 |23.06.2014 БЪЛГАРСКАТА УЧАСТ . 33| 12246 |20.06.2014 Държавата - погребална агенция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads