Реклама / Ads
0| 15964 |20.08.2022 ГЛАСЪТ

Кенефните политически етюди на Дмитрий Медведев произведоха... Говновоз

.
Медведев е отдолу, където му е мястото...
Повечето български медии пубикували поредно изказване на Дмитрий Медведев, човекът за неприятни поръчки на Путин, че „икономическите санкции срещу Русия са толкова тежки за ЕС, че европейците са принудени да си перат тоалетната хартия“. Бившият президент, и бивш премиер на Русия, а сега зам. на съвета по отбрана описал в инстаграм как ”мозъците” на европейските лидери били ”здравата осрани”, но ”налягането на фекалиите в пропагандната канализация има предел”.

И допълнил „След това общественото съзнание започва да се задушава в миазмите на циничните лъжи, които се изливат с мръсен поток върху главите на уморените европейци“.

Този наистина е изтерясал от провала на „специалната военна операция“ в Украйна, от което недостига на сиво вещество в черепната му кутия се е превърнал в липса на такова.

 

Невероятна тъпотия, но кой знае защо нашенски медии така чинно го цитират. При това без никакъв коментар.

 

Налага се да насочим вниманието към някои отдавна известни факти. По стандарт на живот Русия се намира на 90-о място в света, което я вади автоматично от списъка на нациите с пряк достъп до завоеванията на цивилизацията. 34 на сто от цялото население, което няма достъп до канализация. 66% от селата са без водопроводна мрежа. Водата е лукс, който малцина могат да ползват.

13 на сто от руснаците няма вътрешна тоалетна. 29% ползват общи етажни тоалетни! Това е близо 40 на сто от населението!

 

Това не са произволни данни или враждебна на Русия пропаганда. Цифрите са от доклад на Евгений Блех, заместник-директор на Центъра за управление на жилищното строителство и комуналните услуги. Според него селското население няма канализация, нормално водоснабдяване и практически няма централизирано газоснабдяване (въпреки огромните залежи на газ в страната). Всички жилищни и комунални услуги, както в градовете, така и в селските райони, се финансират на остатъчния принцип. Така беше, а и ще бъде в продължение на много години“, казва още Евгений Блех.

 

А Дмитрий Медведев се присмива на европейците…

 

Тъма. Безпросветна тъма в страна, родила великолепни поети, музиканти, учени, изобретатели, писатели… Но не случила на политици.

 

Жалка картинка.

 

И понеже Дмитрий Медведев се фокусирал върху тоалетните проблеми на европейците, много ще му отива руската песен „Говновоз“ на Константин Беляев. Някои я наричат огледало на руската действителност, но няма да отиваме толкова далеч. Достатъчно е, че в нея се оглежда такъв титан като Медведев…

 

Посвещаваме му текста от песента "Говновоз" на Константин Беляев.

 

ГОВНОВОЗ

 

Сорок лет как под наркозом
Я работал говновозом
Ой-ой-ой...
Не шофёром,не таксистом
А вонючим говночистом
Ой-ой-ой...
За три сотенных бумажки
На ЗИЛе возил какашки
Ой-ой-ой...
И скажу вам чтоб вы знали:
Ох и много ж вы насрали!
Ой-ой-ой...
Говновоз, говновоз, говновоз
Не отчистить говна от колёс
Если даже духами обдать
Всё равно продолжает вонять...
Говночист, говночист, говночист
Должен быть закалён и плечист
Говночист - заклинатель говна!
Нужен людям во все времена.

Я не знаю как там Запад
Мож у них поменьше запах
Ой-ой-ой...
Наш насерет в таксофоне
И напустит столько вони
Ой-ой-ой...

 

Доста намирисват пропагандните кенефни етюди на Медведев. Направо не се диша.

 

Да се доверим на Булгаков, който казва: Съдите по костюма? Никога не правете това. Вероятността да се заблудите е голяма, много голяма.

 

Емил Азар

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 61| 12591 |19.01.2022 Жена с брада - политическият номер на Костя . 24| 15684 |19.10.2021 Протестите на пътищарите не са политически, в Сахара валя сняг и други чудеса . 61| 32894 |02.06.2020 Комиксът с Али Баба като политически некролог. Влади милионерчето . 17| 12838 |10.01.2020 Прокуратурата вече е главният политически фактор

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads