Реклама / Ads
49| 10588 |26.05.2021 ГЛАСЪТ

Лукашенко и Борисов фаворити за световната купа в Ламбрия

.
Борисов и Лукашенко
Братът по диктаторство на Борисов в Беларус – Лукашенко, казал, че младият журналист Роман Протасевич бил терорист и готвел „кърваво въстание“. Лукашенко и неговите ДАНС, ДАТО и ДАР обаче не знаели, че този нов Осама Бин Ладен е в самолета. Полицейско куче надушило нещо в чантата му.
 

Лукашенко забрави само да каже да дадат на кученцето „наколко крехки пържолки“, както посъветва преди време неговият побратим Борисов, когато служебна овчарка откри трупа на отвлечената и брутално убита край Перник Мирослава.

 

Докато президентът на Беларус разказвал тази истинска история, на която са повярвали всички… дебили, в България Бойко Борисов проведе брифинг, на който обяви, кадровите рокади на служебното правителство били същински Народен съд. За по-сигурно потрети подпорката (не съм сбъркал опорка, споко), че скандалът с подслушванията и отстраняването на досегашния шеф на ДАНС Димитър Георгиев било отмъщение заради разкритата проруска шпионска мрежа неотдавна. И тези обяснения са като за дебили, но е твърде вероятно и да са съчинени от дебили.






Борисов отлично знае, че немалко шефове в ДАНС обслужват руски интереси по разпореждане отгоре – сиреч от неговия кабинет. Ясно му е също, че заместникът на агенцията Недялко Недялков е смятан за човека на Пеевски в ДАНС, както и други важни служители. Но се чувства длъжен да каже нещо и настъпва мотика след мотика. Много от тези, които бяха освободени няма как да се жалват от политическа чистка, защото професионалните им умения и познания са доста посредствени. Изредилите се през последните години вътрешни министри и главни секретари заемаха тези висши позиции с двуцифрено IQ.

 

Лукашенко и Борисов звучат като участници в световната купа по надлъгване.

Интересно, че и двамата залагат на фалшиви новини по "руското направление". Вие как милите - съвпадение ли е?

 

Емил Азар

 

П.П. Има приз за най-голям лъжец в света - World's Biggest Liar. Всяка година се провежда състезание в Камбрия , Англия. Участниците трябва да изрекат колкото могат лъжи за пет минути. Политици и магистрати не се допускат защото... ясно защо. Иначе на тия двамата няма кой да им излезе.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 12379 |21.05.2021 Борисов и Пеевски командват тайните служби – те ли ще кажат за подслушванията? . 35| 16425 |07.05.2021 Борисов и ГЕРБ се оказаха смъртни, за ужас на самите тях. Чакаме наш Ди Пиетро . 68| 24857 |06.05.2021 Борисов и медиите му доказаха, че ужасните разкрития за него, са верни . 58| 30198 |05.05.2021 Борисов праща мафията срещу Радев, плаща за преврат, Гешев стяга арести

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads