Реклама / Ads
45| 16879 |12.05.2021 ГЛАСЪТ

Отрова! Народът не иска да ги диша, те пак се навират

.
Бойко Борисов
И тази сутрин бившите министри от кабинета на „Борисов“ 3 бяха плъзнали като хлебарки по телевизионните студия на най-големите телевизии, за да ни обясняват как чудесно са си свършили работата и че по-добри от тях няма на света.

Появата им предизвика различни чувства, но все в негативния спектър. На едни им се доповръща от погнуса заради лъжите, които е трябвало да изтърпят ушите им през последните 4 години на последното /дано да  е така/ бойково управление. Други не се въздържаха и теглиха по една майна на ефира, като щракнаха червеното копче на дистанционното. Трети пък наостриха перото си и изляха мъката във фейсбук. Някои от писанията директно сочат към патологични зависимости между медиите и политическия елит, заради което не случайно България падна с още една позиция по свобода на словото и зае 112-то място.  


Вероятно е имало и такива, които са се развеселили от устрема на доскорошните величия да се пробутват на народа в последните часове от пребиваването си във властта. Казват, че дозата прави отровата. И ако пиарите на ГЕРБ си бяха свършили работата, щяха да се светнат, че щурмът на гербаджийските кадри точно в тази ситуация действа като цианкалий.

 

Химиците надали са открили по-силна отрова за разлика от мозъчния тръст на ГЕРБ. Защото, за да пробутат до болка втръсналите си и скучни опорки, партията както казват някои експерти разшири „ветрилото си на влияние“ в медиите, като пусна да ни облъчват също втръсналите до полуда разни „лози“ от рода на Антоанета Христова, Андрей Райчев и Харалан Александров, например.

 

За огромно съжаление има една абсолютно безспорна истина и тя е, че Бойко Борисов с неговите три управления нареди страната на последно място  в Европа по всички възможни показатели – бедност, корупция, смъртност, жизнен стандарт и каквото се сетите още. Чуждият бизнес не иска и да помирише за нас, а родният се изнася зад граница с 200.

 

И докато едни изстрадали от мизерия възрастни хора се радват на подаянията си от 50 лева, други сладко спинкат до чекмеджета с кюлчета и пачки. Родната действителност е още по-жестока, вулгарна и грозна,  убедени сме.  Трябва само да се разприказват и други след зърнения бос Светослав Илчовски и търговецът на пилета Иван Ангелов, оказал се от най-близкото обкръжение на Борисов, но без сексуални отношения.

 

Борисов отдавна е дал да се разбере, че не отбира от приказки, защото каквото си е наумил, това и прави. Добро-зло, няма значение. Но понеже времената, макар и бавно, е видимо че се променят, то нека и ние да постъпим цивилизовано и да помолим: „Г-н, Борисов,  бъдете разумен, приберете си актива от телевизионните студия. Не ни го навирайте толкова агресивно.


И докато вие или  някой от вашите хора не се престраши да разкаже за чекмеджето ви и мистериозната Мата Хари, изтъргувана срещу 5 бона, не ни се явявайте повече“. Не знаем дали са ви го признали вашите, но народът не може да ви диша. И онези,  няколко стотин хиляди души, с които се тупате в гърдите, че са ви подкрепили на изборите, не са толкова. Лъжат ви! Голяма част са изтъргувани също като онази красива госпожа, дето ви щракна  и ни показа колко сте гол. 

 

Невена Миткова     

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 48| 15445 |01.05.2021 Преврат, пълзящ преврат, пискат мишлета и похапват сиренце . 13| 7299 |17.03.2021 Сетиха се да поискат компенсационен механизъм за разпределение на ваксините . 30| 16042 |09.03.2021 Индианският вожд иска скалповете на US-сенатори, Кьовеши и други бледолики . 27| 19741 |19.01.2021 Тя не иска, но се налага. Изневерите на Фандъкова

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads