Реклама / Ads
26| 13822 |15.01.2021 ГЛАСЪТ

Пълненето на дупки като човешка потребност. Честит ден на дупките

.
Мата Хари в ”работен” режим...
Най-после международен ден, на който България е абсолютен фаворит. Денят на дупките. Никой по света няма толкова основание да отбелязва този ден, колкото българите. Най-дълбоките, най-коварните, най-очакваните и най-много по брой на линеен метър, са българските дупки.
 

Ние сме за дупките това, което са Ирландия и Шотландия за Деня на уискито. Или за руснаците празника на водката – фактически 365 дена в годината.

 

На заседанието на правителството на 19 март 2018 г. премиерът Борисов удря по масата, когато става дума за дупките: "Това не може повече да продължава така! Отворят ли се дупки, една част от полицаите поемат контрола на пътищата и стоят до дупките, докато не се запълнят“.






Явно никой не се е трогнал от разпореждането, защото нито полицаи карулят край дупките, нито някой бърза да ги запълни. Иначе парите за запълване на дупките се дават и прибират, а дупките са си живи и здрави. Тях вируси не ги ловят, само временно ги изместиха по доходност като бизнес и крадене на средства. Полицаите пък са на първа линия срещу протестите и да вардят корумпетата във властта. Тя им плати 53 млн за премии и по този начин запълни дупка в МВР - тоест, купи си гласове за изборите.


.
Запазена марка "български" второкласен път...

 

Дупките не са само по пътищата. Големи дупки, направо кратери, се отвориха в управлението. Дупка като бездна разделя властта от гражданите. Безумни реплики и действия на политици напомниха, че нечии мозъци са на дупки като швейцарско сирене...






Запълваме дупки всякакви, пошегува се българин в мрежата по повод Деня на дупките. Малко е закъснял с тази реклама, защото премиерът нали… Мата Хари, чекмеджето, снимките – след работа по запълване е станало всичко нали… Запълването на дупки за премиера е човешка потребност, разбирате ли. Не просто миньорски труд.  

 

Да се поздравим с Деня на дупките и да отправим горещи пожелания към българския премиер да побърза с пълненето, защото може скоро това да бъде само спомен, ако стане клиент на бай Ставри, както се заканват някои. Понякога след избори се случват чудеса.

 

Д-р Димитър Попкутуев

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 14950 |02.12.2020 Проф. Ангелов, да не стане като с фурмите от Абу Даби? Знаеш защо . 52| 17816 |26.10.2020 Опростачването като трайна тенденция. Вредите и ползите от Вежди . 39| 40454 |08.10.2020 Дончев да знае: Той започна като охрана на Живков и ще завърши като охрана на Пеевски . 34| 24947 |30.09.2020 Малко камъче съм, но ще застана на пътя им, докато станем стена

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads