Реклама / Ads
40| 18712 |10.07.2023 ГЛАСЪТ

Радев за мир? Шествия за мир? Ау, касетъчни бомби? Пияндурника Медведев посече путинофилите у нас

.
Заспал или фиркан?
Русия ще обсъди сценарий за едновременен удар по няколко украински атомни електроцентрали. Това написа в Телеграм Дмитрий Медведев, зам.-председател на Съвета за безопасност на Русия. И допълва: „Нужно е да обсъдим сценарий за удари по Южно-Украинската АЕЦ, Ровенската АЕЦ и Хмелницката АЕЦ. Ядрени удари можем да стоварим върху обекти в Източна Европа. За това няма какво да се притесняваме”.
 

Много странно, този кретен, който пиян като талпа два пъти направи опит да се самоубие, не е ли чул за призивите на българския президент Румен Радев за мир? Не е ли разбрал, че вчера имаше две шествия за мир в София и Варна? Е, малобройни, но все пак активното мероприятие е отчетено…

 

Защо, бе кандидат-самоубиецо Медведев? Ти се гръмни или се отрови, както вече опита, но защо обезсърчаваш и без това рехавите редички, които славят и бранят Путин, а също и теб?! Или това е специална тактика: Поддържате нашата война срещу укрите, а вдигате шум до небето за мир. Хитро, а? На кремълските орки дотолкава им стига въображението.

 

Бившият президент и премиер на Русия Медведев вие, вероятно пиян, срещу луната (по "Дуел" на Куприн…) и заради информацията, че САЩ щели да предоставят на Украинската армия касетъчни бомби. Пяна им излиза на устата на руските и нашите путинисти: Това е нечовешко! Спрете се!

 

В тази връзка ТАСС е упълномощен да съобщи:

 

Русия използва касетъчни снаряди и ракети от първия ден на „специализираната военна операция“, която целият свят кой знае защо нарича кървава, агресивна, мръсна война. Аргументът е, че Русия не е подписала международната конвенция за забрана на тези бомби.

 

И изсипва Путин касетъчен смъртоносен дъжд над градове и села, над жилищни квартали, детски градини, гари, индустриални обекти, болници и университети… Става дума за реактивните системи БМ-27 „Ураган“ и БМ-30 „Смерч“. По време на полета от тях се отделя касетната част с по-малки боеприпаси, които се разсейват и покриват голяма площ. Част от тях не се взривяват и впоследствие представляват смъртоносна опасност за цивилни хора, включително деца.

 

Много такива бомби бяха открити в жилища и обществени сгради.

 

Руският военен експерт Василий Сичев признава, че такива бомби Русия изполва отдавна в Сирия. В Украйна, според него първите подобни са изстреляни в Украйна на 25 февруари 2022 г. Тези оръжия са нехуманни, но нашето ръководство е поставило цел да се постигне победа на всяка цена и военните изпълняват това – на всяка цена. С всички средства. Досега правителството и военното министерство в Москва не са обсъждали нито веднъж избиването на мирни жители на Украйна с касетъчни бомби и ракети. Това е в реда на нещата за тях, смята Сичев.

 

Василий Сичев ще си го получи за тези откровения...

 

Добре де, миротворци, защо сте съгласни руската армия да засипва Украйна с касетъчни бомби, а украинците да нямат право да се защитят? При това Украйна и САЩ също не са подписали Конвенцията за забрана.

 

Защо не реагирате на изродските ядрени заплахи на Медведев, които той сипе срещу Украйна, Европа и целия свят от началото на войната?

 

Миротворци лицемерни, защо не изпратите пощенския Гълъб Донев, да речем, в Кремъл, да обясни на Путин, че трябва веднага да спре да говори за победа и да премине на вълна мир. И за „конфликта“ да му обясни и въобще за теориите на нашия държавен глава - другари са. В делегацията включете и пазарджиклията Трендафил Величков, назначен от Радев за областен управител, кадър на Румен Петков и Георги Първанов от АБВ. Той е съгласен Русия да убива с касетъчни бомби, но Украйна в никакъв случай. Днес по бТВ същият се изяви изключително тъпо, което очевидно е висш пилотаж за тази категория хора. Такива кадри изпратете при Путин, бе гълъби бели, не се хабете в България. Там, на червения площад, на метри от трупа на Ленин, там се разгърнете. Много ще ви отива. Пък като ви посрещне и др. Песков – ехей!...

 

Но вашият кумир Путин не иска мир, а жадува да унищожи цяла нация и държава. Което не е много миротворческо, откъдето и да го погледнете, не знам как се връзва с вашата концепция… Всъщност разбирате ли какво ви се говори? Чували ли сте за факти и документи, доказващи военни престъпления и терористични действия? Да сте научили случайно, че през март 141 държави в ООН гласуваха Русия да се изтегли от Украйна? Това 141 военнолюбиви държави ли са? Знаете ли кои са 7-те миролюбиви страни гласували против? Русия, Беларус, Северна Корея, Еритрея, Мали, Никарагуа и Сирия. Запомнете до кои се нареждате. Не се иска много акъл за това. Което ви устройва, нали? Поне така изглежда.

 

Емил Азар

 

П.П. Нашият зам.-председател на Съвета за сигурност на Русия - Дмитрий Медведев, бивш президент, е в много тежко здравословно състояние, злоупотребява с алкохол и вече е направил два опита за самоубийство. Това заяви пред изданието "Гордон" руският политолог Валерий Соловей. Тежък алкохолик, много тежък. Травматизиращ. Единият път опитал да се наръга с нож за хранене, но само си нанесъл порезни рани. Охраната го заварила плачещ...Друг път искал да се застреля.

Това ли са ви кумирите и авторитетите бе, "миротворци" жалки?

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 35| 17254 |08.07.2023 Когато украинската армия влезе в Москва – Русия ще заговори за мир. До Путин и Саддам ли се нареди Радев? . 31| 10493 |14.06.2023 Новите центуриони: Москва и масони надничат зад политическия проект на Радев. Кога, кой и защо? . 48| 11987 |06.06.2023 Манол Глишев: Аман от Радев и Копейкин . 22| 9874 |01.06.2023 Манол Глишев: Честит Ден на детето, другарю Радев!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads