Реклама / Ads
0| 13981 |18.05.2022 НАРОДЕН ГЛАС

След лечение във вани с еленска кръв, Путин ляга в операционната

.
Лечение с кръв... Източник: TSN.UA
Путин е опериран. Новината обикаля света. От Кремъл няма потвърждение. Информация излиза от близкия му кръг, но дали е на 100% вярна, никой не знае. Сигурно е обаче, че руският президент е болен, потвърдено е от някои от неговите лекари. Те твърдят, че няма време за отлагане на интервенцията, но президентът бил притеснен, и то не безпричинно, като се има предвид колко хора чакат ”добри” новини след тази процедура.
 

А и Путин наистина много се страхувал от болести – помните на какво разстояние държеше събеседниците си и колко време се криеше от света, за да не пипне Ковид.

 

Всички активно обсъждаха външния вид на държавния глава на Руската федерация по време на среща с президента на Таджикистан Емомали Рахмон, а след видео, публикувано в социалните мрежи, експертите отново започнаха да оценяват здравословното състояние на политика. По-късно в телеграмния канал GENERALL SVR се появи нова интересна информация, която показва, че руският диктатор наистина се готви за операция. Те съобщиха, че миналия петък Путин е провел среща чрез видеоконференция с постоянните членове на Съвета за сигурност на Русия, която, както се оказа, всъщност не е провел. Видеото е записано предварително, а затворената част е „изиграна“ с помощта на компютърна графика и технологията Deepfake, за да се създаде илюзията за присъствието на Путин. Някои участници са знаели, че Путин не присъства на срещата, но са се държали като актьори.

Къде всъщност е бил Владимир Путин? Логичният отговор е: на медицински прегледи и изследвания.

 

През последните години лекарски екип непрекъснато съпровожда Путин, където и да се намира или пътува. Сред медиците най-често до него са Алексей Щеглов, Игор Есаков, Евгений Селиванов, хирург-онколог, Лариса Королева, дерматолог, Сергей Снежко, за спешни случаи, Владимир Рибинцев, анестезиолог-реаниматор, Иля Дибунов, анестезиолог, Павел Шариков, анестезиолог-реаниматор, Дмитрий Овчинников, невролог, Ярослав Протасенко, инфекционист. Хирургът онколог и анестезиолозите реаниматори за застъпени сериозно. Изводите са лесни.

 

Отдавна е известно, че Путин е силно фокусиран в своето здраве. Често се е споменавало също, че обича животните. Но в името на здравето си той е готов на болезнена и медицински съмнителна процедура за животни. От края на втория мандат здравето му е национален приоритет за екипа около него.

 

През пролетта на алтайските марали (вид елени) израстват нови рога. Това се случва доста бързо – с няколко сантиметра на ден. В този момент рогата все още са сравнително меки и са пълни с кръв. На екстракта от тези рога се приписва лечебен ефект – в смисъл, че е полезно за здравето да се правят бани с източена течност и кръв от рогата. По този начин се изтегля и произвежда пантокрин. За да направите това, елените се връзват или захващат на специална машина, повдигат се така, че да висят безпомощно, а все още живите рога се отрязват - често с обикновена ножовка. Експерти сравняват усещанията на животните с изтръгване на ноктите от човешка ръка...

 

В такива вани се „лекуват“ Путин и някои от най-близките му сътрудници, като военният министър Шойгу.

 

Очевидно този етап от грижи за драгоценното здраве на диктатора приключва и е време за сериозната медицина.

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 19262 |09.05.2022 Бойко Станкушев: Българи харесват Путин след планини от трупове или дефект на българския мозък . 0| 29323 |01.05.2022 Хампарцумян: След време „Газпром“ ще иска да пуснем малко и от техния газ по нашите тръби . 0| 8130 |23.04.2022 Проф. Иво Петров: Поредните вълни от COVID-19 отключиха вълни от други заболявания . 0| 24082 |04.04.2022 Ген. Цветан Тотомиров: На къде отиваме?! Жалко за тези след нас, започват от нулата!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads