Реклама / Ads
24| 18331 |21.06.2018 ГЛАСЪТ

Г-н Цветанов, то бива лицемерие, ама чак толкова....

.
Като видях Цветанов на телевизора веднага го угасих. Какво ново да ми каже, освен, че има стабилност и всичко е цветя и рози. Думите са на действащ висш полицай. Оказа се доста добър в прогнозите, защото позна на 100 % какви ще ги плещи "дясната ръка" на премиера Бойко Борисов в сутрешния блок на НТВ.
 

За да оправдае тоталното безсилие на МВР, той се впусна да обвинява правителството на Орешарски. Вярно е, че с тогавашното уволнение на болшинството експерти, системата заприлича на ударен остров от цунами. След това, обаче, ГЕРБ окупира територията и години наред не направи нищо, за да съживи сектор „Сигурност”, с каквито обещания ни заливаше по време на кампаниите. Гербаджиите, начело с патрона си Борисов, не спират да винят БСП за всички грехове. Използват и най-малкия повод, за да си пробутат опорната точка, мислейки ни за глупаци. Простата сметка, обаче показва, че Борисов управлява 10 години, а Орешарски - 1,5 години. Къде е Киро на кирия?

 

Добре е да припомним на Цветанов, макар да си го знае, че при старта на правителството на „Борисов 2” именно неговият Крал- Слънце настоя да запази кадрите на БСП и ДПС в лицето на главния секретар на МВР Светлозар Лазаров и шефа на ДАНС Владимир Писанчев. Нищо, че преди това им се заканваше като опозиционен лидер. Залогът се оказа голям, защото коства главата на току-що избрания вътрешен министър Веселин Вучков. Човекът открито заяви, че за нищо на света няма да работи с кадрите на Орешарски, нито пък да играе по свирката на Борисов. И какво се оказа, г-н Цветанов, че правите шоу за пред хората, а под масата-завера с Пеевски за високите постове в МВР.

 

Натирените от системата ченгета останаха като попарени, след като усетиха, че управлението на ГЕРБ няма да им донесе нищо добро. Изгонените си останаха извън борда и никой повече не ги потърси. Независимо от успехите им, с които Цветанов продължава и до днес да се хвали, те не бяха върнати да се „състезават на пистата”. Най-голямата награда за малцина беше да ги натирят в миша дупка. Нещо повече, кадрите на политико-олигархичният кръг КОЙ се закрепиха до такава степен, че успяха да окупират всички възлови позиции във ведомството. Вече с топ не можеш да ги бутнеш.

 

Г-н Цветанов, нагледахме се на политическа пошлост, подлизурство и лицемерие. Питаха ви защо пребиват възрастните хора по селата, а вие ни говорите за управлението на БСП от преди 5 години. Питат ви защо МВР е толкова безсилно, че дори не може да разпознае издирван с брада избягал затворник , а вие пак ни пробутвате дъвката „БСП са виновни за всичко”. Някои се досещаме, че хорото, на което сте се хванали, е само за пред хората. Уж сте шеф на вътрешната комисия, а се правите на ударен за твърде странните обществени поръчки за милиарди в „Тила” на МВР. Мълчите си и за сключените странни консултантски договори, които освен да пълнят джоба на този или онзи приближен на ГЕРБ, друго не се случва. Защо не бръкнете по-дълбоко там? Сигурна съм, че не ви отърва?!

 

Излишно е да убеждаваме точно Цветанов, че МВР прилича на гробница. Той си знае най-добре.  Системата продължава да не се реформира, а чантаджиите изсмукват финансовата й мощ. Полицаите са демотивирани и единственото, което ги задържа е страхът, че извън системата ще са безработни. Кадрите по върховете са изцяло зависими от политическите централи, а резултатите им са плачевни. Но не тези, които след като ги манипулират, ви ги пробутват, г-н Цветанов,  в разни лъскави папки. А тези, които българинът усеща ежедневно със сетивата си.


А в тях  можете да прочетете: Страх, безсилие, паника, гняв, ужас, смърт.....

 

Катя Илиева

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 33063 |10.01.2018 Цветанов, Петър Христов не е жертва на „Килърите“ и „Наглите“, вътрешна работа е . 11| 27852 |01.08.2017 Как се „придобива” печеливш бизнес в България . 7| 20786 |26.06.2017 Цветанов, обърни бинокъла, гледаш корупцията наопаки! . 16| 23545 |19.04.2017 Свидната рожба на свинския модел го убива, гробът е готов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads