Реклама / Ads
36| 57547 |04.01.2022 ГЛАСЪТ

Зависими от Борисов ченгета му докладват всеки ден. Време е за голямата метла!

.
”Къртици” има навсякъде...
Борисов се хвалел пред авери, че тайните служби още му докладвали какво става в страната и знаел всяка крачка и среща на новите управляващи. Хора от кръга на бившия премиер твърдят, че той научавал за разследванията за отмъкнатите десетки милиони покрай АМ „Хемус“ предварително. Това съобщиха за Фрог нюз хора от близкото обкръжение на Борисов.
 

Те са категорични, че му докладват служители от МВР, ДАНС и други служби. Същата информация се потвърждава и от служители в същите служби.

 

За получаването на информация по нерегламентиран път, което е и тотално нарушение на закона и правилата за работа на въпросните структури, способствали и зависимости на служители от назначилите ги преди време бивши вече вътрешни министри Младен Маринов и Христо Терзийски. Всъщност точно това била идеята на Борисов тези двамата да бъдат депутати от ГЕРБ. Освен това те знаят и са свързани с непопулярни решения и съмнителни действия като ръководители на служби и след това като ръководители на МВР. Знаят също достатъчно за своя бос и връзките му със силови структури.





Къртици действат в не едно министерство. Затова Борисов държал непрекъснато да се атакува вътрешния министър Бойко Рашков, когото той смятал за огрома заплаха за плановете му да се върне във властта или поне да избегне обвинения и съдебни процеси.

 

Изтеклата информация се предава и на подвластните на бившия премиер медии, които я манипулират и използват за брутални атаки и „разпалване на сканадли“ за важни хора от новото управление.

 

От държавни структури пък зареждали ГЕРБ с информация какво се предприема от коалиционното управление, дори се изнасяли документи, а други, уличаващи властта на Борисов в кражби и злоупотреби се унищожавали.

 

В много ведомства продължава обработването на служители, че тази власт е временна, че Борисов се завръща с пълна сила, имал подкрепа и от ЕНП.





Напролет тия от промяната ще ги разкараме, отиваме на предсрочни избори, печелим ги и поемаме управлението. Пак ще сме на върха и тия ще ги размажем! Тази опорка обикаля администрацията и общините, където управлява ГЕРБ.

 

Време е за голяма кадрова метла във всички структури, които Борисов е напълнил със свои „калинки“. Иначе те ще продължат да саботират реформите и да вредят на държавата.

 

Новите управляващи имат доверието на обществото, но нали трябва да е взаимно?

 

 Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 32| 13595 |03.01.2022 ГешевоБорисовоЦацаровите репресии срещу опоненти на мафията не са минало . 24| 62325 |21.12.2021 Разпадът на мафията! Лица от Борисовия кръг и 20 фирми в мрежата, която ще разкрие арестуваният за „Хемус“ . 30| 42525 |13.12.2021 Борисов, окрадохте милионите за диги и язовири, сега хората бедстват! . 18| 136452 |28.11.2021 Няма да успееш, кучи сине! Рашков пише на Борисов…

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads