Реклама / Ads
13| 22944 |21.06.2021 ИНТЕРВЮ

Десислава Иванчева пред Фрог: Първо ще отида на протест. Българка в Швейцария плати инвитро процедурата, след като ме е видяла с прангите

.
Десислава Иванчева
Първото, което ще направя, е да отида на протеста на „Правосъдие за всеки“. Това каза пред Фрог нюз Десислава Иванчева. От днес тя е на свобода, след като гаранцията от 10 000 лева, която определи ВКС, вече е платена. Ето какво още сподели тя пред екипа ни:
 

-    Г-жо Иванчева, къде ви намираме в момента?

 

-          Вече съм на свобода. Много съм щастлива, но в същото време и много притеснена. Адвокат Албена Белянова ми услужи с парите за гаранцията. По-късно ще обявя банковата сметка на мама, за да може хората, които искат да ме подкрепят, да знаят къде могат да го направят. За мен е много важно да върна парите. За мен тези пари са твърде много. Аз съм безработна. Майка ми е пенсионерка. Имам нужда от лекарста във връзка с бременността ми. Затова исках да ме пуснат срещу подписка, но съдът друго реши.

 

-        Преди време бяхте казали в интервю за Фрог нюз, че ви липсва природата.

 

--Точно така е. Затова в края на седмицата обмислям да отида до Етрополския балкан, където имам вила. Ще уточня, че тя е наследена от моите баба и дядо и е много скромна. Да не си мислят хората, че имам палат. Наистина съм много щастлива. Решението на съда да ме пусне на свобода го приемам като положителен знак. Другото щеше да изглежда брутално – представете си да искам  от съда да ме пусна да отида да родя от тази до тази дата, от толкова до толкова часа. Абсурдно е, нали?!

 

-        Появиха се злостни коментари, че нарочно сте организирали да станете майка. Какво бихте казали на тези, които се опитват да ви уязвят по този начин?

 

-        Мечтата ми да имам бебенце датира от много години. През 2014 г. бях диагностицирана с проблемно забременяване. От 2015 г. се боря да имам дете. Напълно съм наясно, че детето не е решение за моята съдебна сага. Хората не знаят, че съм пациентка в репродуктивната болница от дълги години. На. 28 ноември е терминът. Ще трябва да родя секцио, защото съм стара и с очила. /смее се/.

 

-        Как нараства бебенцето, всичко наред ли е?       

 

-        Днес съм в 5-я месец и всичко се развива добре. Засега е лека бременността. Вече три  пъти се потвърждава за момченце. Зная, че ще ми е подкрепа. Има време, може догодина и момиченце да си родя. Инвитро процедуратастана от първия път. И за това съм благодарна на доктор Савова от болница „Щерев“.

     

-        Очаквате ли да се появят спекулации и със средствата около  инвитро-процедурата?

 

-        Да, но аз нямам какво да крия – процедурите са ми дарени от българка от Швейцария. Казва се Катя както вас. За първи път тя ме е видяла с прангите и веригите, след което е започнала да следи с интерес моя случай. Решила е да ми подаде ръка като знак на възмущение към всичко, кото ми бе причинено. И разбира се, с желанието да се сбъдне мечтата ми да си имам детенце.

 

Интервю на Катя Илиева

 

Снимка: Десислава Иванчева с оковани ръце и крака отива към болницата


.

 

Иванчева написа във Фейсбук:

 

Приятели, примката се разхлабва!
Днес ВКС ми постанови нова мярка за неотклонение - ПАРИЧНА ГАРАНЦИЯ В РАЗМЕР НА 10 000 ЛВ. и забрана да напускам страната.
Аз нямам никакви пари, поради факта, че не мога да работя от 3 години. Майка ми ме издържа с пенсията си.
Искам на първо място да благодаря на адвокат Албена Белянова, че веднага след делото тя ми предложи да ми плати гаранцията.
БЛАГОДАРЯ ТИ БЕЗКРАЙНО, БЕНИ, ЧЕ ПЛАТИ ГАРАНЦИЯТА И МИ ВЪРНА СВОБОДАТА!
Но ще ви помоля за помощ, мили приятели! Започваме дарителска кампания, трябва да върна тези пари на адвокат Белянова, тъй като на нея са й много нужни, тя си е продала апартамента, за да има с какво да води съдебни битки, защото и тя е жертва на мафията и съдебната ни система.
Скоро ще обявя дарителската сметка!
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА! Очаквайте по-късно още детайли по делото!




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 12624 |17.06.2021 Адв. Екимджиев пред Фрог: Тепърва Европа ще втвърди тона и ще ни окаже натиск заради кражбите на Пеевски и Борисов . 10| 12799 |14.06.2021 Румяна Ченалова пред Фрог: В окованата ни държава се иска смелост да кажеш „невиновен“ за лице, поръчано от властта . 11| 13548 |11.06.2021 Доц. Божилова пред Фрог: Кошлуков и СЕМ се крият зад редакционната независимост . 9| 18523 |10.06.2021 Владо Береану пред Фрог: Кьовеши няма да скастря Гешев. Не очаквайте нещо бомбастично от посещението й

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads