Реклама / Ads
10| 29891 |26.10.2007 ИНТЕРВЮ

Диана Любенова: Някои български политици имат крайна сексуална ориентация

.
Известната телевизионна водеща говори за секса и българските политици, образът в обществото на някои от тях, както за жените и мъжете у нас, техните взаимоотношения, своите роли в театъра и за нейното желание хората да общуват повече един с друг.
 

 

 

 

Една от най-скандалните телевизионни водещи с неустоим сексапил и чар, стилно и без многоdiana3.jpg излишък се превърна в медиен гуру на тема секс и отношения между двата пола. Тя умее да стрeля с пистолет, да язди кон, да шофира, да пее и какво ли още не. Участвала е в постановки на Народния и Военния театър, снимала се е във филмите „Емигранти”, „Бай Ганьо”, италианският „Момчетата от оградата”, както и в множество телевизионни сериали. Водеща е на предаването „Секс игри, ах” по телевизионния канал „Диема”.

 

 

интервю на Александър Иванов

- Диана, какво липсва според теб на съвременната българска жена?

- Мисля, че бих категоризирала българските жени в две посоки. На едната част от жените им липсва точно женското. И това са тези жени, които по някакъв начин са успяли в работата си, в бизнеса и кариерата. Някак си те са избягали от жената в себе си поради амбицията да се докажат. Другата част от жените са онези, които са домакини, борят се с бита в семейството си, борят се да отглеждат децата си. Те също са зачеркнали женското в себе си по някакъв начин, защото са принудени от обстоятелствата, заровили са се в бита и това ги е обезличило като жени. Тези жени не обръщат внимание на себе си, защото нямат време и средства в повечето случаи. И при двете категории връзките на тези жени куцат, сексът им е на много заден план и не е най-важното нещо, не казвам, че трябва да бъде, но все пак той следва да е едно от най-важните неща. Аз винаги съм смятала, че сексът е нещо, което може да балансира емоциите на една жена.

- А днешния български мъж, кое е най-отблъскващото в него?

- Трябва да ти кажа, че аз разделям и жените, и мъжете на някакви категории, защото като цяло не би могло да се направи някакъв генерален извод. На някой от българските мъже им липсва възпитание. Съществуват много закостенели морални традиции в нашето общество, за притежанието на жената, че тя е само негова например. Има и такива мачовци, които например искат да бъдат с много жени и не могат да отделят внимание на една единствена. Палитрата е доста наситена с цветове в това отношение.

-    Какво мислиш за българските политици и секса?

- Трябва да ти кажа, че в моето предаване „Секс игри, ах” съм канила политици, но засега единствено Емил Кошлуков се е отзовал на поканата, никой друг.diana2.jpg Той има освободено мислене и не се притеснява от това, че е политик. Прави му чест, че беше мой гост и се получи страхотно предаване. Гостувал ми е и Павел Чернев от „Атака” по времето, когато се случи скандала на магистралата с Волен Сидеров. Той обаче, гостувайки при мен вероятно искаше да покаже, че и това може. Много ми се иска да ми гостуват български политици. Те са ми странни и не ми стоят никак секси. Наблюдавайки родните политици ми се струва, че някой от тях имат крайна сексуална ориентация, това им личи по изражението и поведението. Други пък изглеждат крайно неадекватни по отношение на секса, сякаш е тема табу за тях, никога не са правили секс и никога няма да правят секс, което си е малко шокиращо. Тук не става дума да се ровим в бельото и личния им живот, но когато човек е публична личност за него трябва да се знае всичко. Като цяло обаче у нас не се говори за секса свободно и това създава проблеми на хората.

- А какво е мнението ти за онези кандидат-кметове, които залагат на външния си вид също толкова много, на своята изчистена визия?

- Има такива, Бойко Борисов например демонстрира мачизма в завършена степен, Антония Първанова е много приятна, хубава и интелигентна жена, но аз не бих гласувала за нея само заради това.

- Образът на Симеон Сакскобурготски къде стои?

- Интелигентен човек, със закваска, но той дойде тук поради една единствена причина за мен – да си вземе имотите и го направи по възможно най-съвършенния и интелигентен начин, направи това, което искаше и ни показа на нас, как без много шум може да се постигат лични цели, маскирани зад ангажименти в обществен и политически план. Иначе той стои добре на екран, изглежда респектиращо, макар понякога да говори пълни глупости.

- В театъра коя роля ти се иска да изиграеш?

- Знаеш ли, няма такава...всяка следваща. Нямам амбицията да изиграя някаква роля на всяка цена. Винаги съм приемала театъра като забавление, макар да съм дипломирана актриса. Аз съм на свободна практика и никак не страдам от липса на работа. Наскоро участвах в една постановка по текстове на Педро Алмодовар – „Плейбек”. Когато бе премиерата в Ловешкия театър няколко представители на местната митрополия напуснаха скандализирани представлението. Аз играя ролята на Пату Дифуза – символ на мадридския попарт и порнозвезда. Като цяло сега участвам в 4 пиеси и съм доволна, едната от тях „Ножица трепач” във Военния тетатър е истински хит и залата винаги е препълнена вече трети сезон. Самият спектакъл се играе на около 50 места по света.

diana4.jpg

- Какво би искала да кажеш на хората, които те гледат и харесват, на всички онези, към които ти се иска да отправиш някакво послание?

- Струва ми се, че хората трябва да направят всичко възможно да общуват един с друг. Нещата, които ги дразнят, нещата, които ги радват и ги правят щастливи, всичките тези случки в живота трябва да бъдат споделени. Самото споделяне дава страшно много енергия и позитивизъм на всяка една връзка, независимо дали тя е регламентирана или не. И без това хората се загубват в бита, в работата и забравят малките, стойностни неща, които им се случват. Хората не трябва да забравят да си казват, че се обичат, а всъщност често забравят един за друг и така се отдалечават. И в един момент се връщат назад и си казват – „Какво стана, ние толкова много се обичахме и се харесвахме, бяхме толкова щастливи, сега нещо куца и не е наред...”  Разсъждавайки по този начин, не си дават сметка, че причината е в самите тях. Това ми се ще да кажа, че общуването е изключително важно, а българинът не го прави защото е много горд.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 7954 |14.09.2007 Иван Драганов: Време е някои по върховете на БСП да изтрезнеят . 4| 9380 |08.07.2007 Николай Марков: Докладите с данни за политици отиваха при президента . 7| 10956 |05.07.2007 Световноизвестният илюстратор Иван Ганчев:Някои от сегашните ви капиталисти са бивши върли комунисти . 1| 7814 |01.07.2007 Проф. Дамян Дамянов: Бих желал българските учени да запазят водеща позиция в Европа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads