Реклама / Ads
1| 3249 |30.10.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ноември 2021

Христо Проданов, БСП: Някои непочтени ще издават лиценза за почтеност на всички останали

.
За мен е изключителна чест и отговорност да съм част от тази листа, сплав между младост, опит и висок професионализъм.“ Това сподели водачът на листата на ”БСП за България” в 23 МИР – София Христо Проданов по време на среща с кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова в София. По думите му от година и поливна България се намира в дълбока политическа криза.
 

„За мен е чест и отговорност да съм част от тази листа, сплав между младост, опит и висок професионализъм.“ Това сподели водачът на листата на "БСП за България" в 23 МИР – София Христо Проданов по време на среща с кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова в София. По думите му от година и половина България се намира в дълбока политическа криза. 


„Новите политически инженери и идеолози ни бутат и ни насаждат, че нямало ляво и дясно. В момента разделението е на умните и красивите срещу всички останали, на младите срещу старите, на статуквото срещу промяната. Наскоро стана модерно да ни разделят и на почтени и непочтени, като някои непочтени ще издават лиценза за почтеност на всички останали“, обясни той.


Проданов коментира, че политическият диалог и дебат е принизен до долнопробно шоу. По думите му обществото ни е разделено по много линии, половината граждани не гласуват, не вярват в никой, другата половина се лута, търсейки поредния спасител:

 

„Гласувайки за поредния политически шарлатанин, който се появява на избори след избори. Разделят обществото още на ваксинирани срещу неваксинирани, лекари срещу учители, работници срещу работодатели. В тази обстановка на разкъсана обществена тъкан, на фона на постоянно покачващите се цени на стоките и услугите от първа необходимост, на фона на социалната, енергийната и здравна криза след 2 седмици ще трябва да се състави мнозинство в парламента и правителство, което да извади България от всички тези кризи“, заяви той


По думите му тази отговорност се пада на всички партии, които се заявяват срещу статуквото, срещу което БСП се бори, и което 12 г. управлява България.


„В 45-то и 46-то Народно събрание ние, от БСП, показахме и доказахме, че сме партията, която може и знае как, че сме гласът на разума, на българите, които желаят да живеят в справедлива, социална и стабилна държава“, допълни Проданов.


Христо Проданов бе категоричен, че БСП осъзнава отговорността си пред народа и Родината: „Решени сме, можем и знаем как да променим и измъкнем България от блатото, в което се намира“, каза още той и призова хората да гласуват с номер 33 на 14 ноември.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3210 |29.10.2021 Христо Иванов: Решението на ЦИК да се броят разписките може да доведе до срив в отчитането на изборите . 3| 3395 |26.10.2021 Христо Иванов в Търново: Нито глас за Пеевски! . 0| 3443 |23.10.2021 Христо Проданов: БСП се готви задълбочено за решаване на проблемите на хората. Дано и другите партии го направят . 0| 2882 |22.10.2021 Христо Проданов: По-добър резултат за БСП на 14-ти ноември означава по-голям шанс за разумните решения за България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads