Реклама / Ads
0| 2853 |11.11.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ноември 2021

Калоян Паргов: Време е разумът да надделее

.
Калоян Паргов
Време е разумът да надделее. Българите очакват тези, които ще изпратят в 47-ото Народно събрание като свои избраници, да бъдат на висотата на гласуваната им отговорност. А тя е да осигурят стабилността, която е толкова нужна на държавата. Политическата криза трябва да бъде преодоляна в името на справянето с останалите – здравна, икономическа, социална и енергийна. Това каза председателят на БСП – София Калоян Паргов по повод предстоящите на 14 ноември президентски и парламентарни избори.
 

„За БСП честността, почтеността и справедливостта нямат алтернатива. Доказала е, че е партията на разума и диалога, но и на принципите в политиката“, изтъкна той.

 

 

Според Паргов силата на опита и желанието за промяна трябва да се слеят в едно цяло, за да се формира мнозинство, което да преведе страната през тежката зима. „Затова са нужни работещ парламент, стабилно управление и правителство, които да възстановят фундаментите, на които се основава правовата и социална държава“, посочи лидерът на столичните социалисти.

 

Той заяви, че БСП е готова да даде своя принос, който е синтезиран в плана за първите 100 дни на новото управление на страната.

 

„Можем да предложим редица разумни решения с различен обхват и хоризонт, които както бързо да повлияят върху икономиката, стандарта и качеството на живота на хората, така и да поставят началото на необходимите структурни реформи“, категоричен е Калоян Паргов.

 

Председателят на БСП – София счита, че поредният рунд от битката между промяната и статуквото минава и през избора на държавен глава.

 

„През последните 5 години президентът ген. Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова доказаха, че с принципност, решителност и отговорност пред нацията може да бъде постигнато много. Те изпълниха президентската институция със смисъл и съдържание“, изтъкна Паргов и допълни, че служебното правителство, с воля и категоричност, е започнало демонтажа на авторитарния корупционен модел на управление, наложен от Борисов и ГЕРБ.

 

По думите му е изключително важно хората да излязат и да гласуват активно.

 

„Само така ще можем още на 14 ноември да се поздравим с победа на президентските избори и парламентарен резултат, който да гарантира стабилно управление. А БСП ще бъде решаващ фактор в него“, убеден е Калоян Паргов и призова да се гласува с №6 за тандема Радев - Йотова и с №33 за кандидатите на „БСП за България“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3263 |06.11.2021 Велизар Енчев, „БСП за България“: Време е в най-бедната държава от ЕС да има ляво управление . 0| 2752 |04.11.2021 Христо Проданов: БСП предлага временен мораториум на износа на дърва . 1| 2770 |03.11.2021 Цветан Цветанов: Време е всички да работим за благото и просперитета на страната . 0| 3325 |30.10.2021 Калоян Паргов: Трябва победа на левите ценности, здравния разум и справедливостта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads