Реклама / Ads
0| 2957 |23.10.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ноември 2021

Ивайло Мирчев: Продължаваме битката за законността на „Росенец“

.
Искаме да променим страната си, продължаваме битката срещу модела ГЕРБ-ДПС и сме тук да покажем, че България може да бъде различна. Това заяви кандидатът за депутат Ивайло Мирчев от “Демократична България” във видео на живо във фейсбук по повод издадената заповед от областната управа в Бургас за разрушаване на две незаконни постройки в летните сараи на “Росенец”.
 

Ивайло Мирчев, който е водач на листата на “Демократична България” във 2 МИР Бургас, поясни, че се очаква областната управа да избере изпълнител, който да събори триетажната сграда и будката за охрана там. 

 

“Никъде в България този модел не може да се види по-добре, отколкото тук в Росенец. Той е навсякъде, той е във всяка община. Той е във всяко село. Там, където ГЕРБ и ДПС са феодализирали съответното населено място”, каза той.

 

Близо година вече институциите си прехвърлят топката и не позволяват полагането на 10-метров пилон с българското знаме в местността “Росенец”.Той уточни, че това ще бъде символ на събитията от 11 юли 2020 г.

 

“Една от целите на “Демократична България” в тази кампания е България да бъде най-доброто място за живеене на Балканите между 5 и 7 години. Това е абсолютно постижимо, но не и с този корупционен модел на ГЕРБ и ДПС”, каза още той.

 

Номер 2 в листата на “Демократична България” в Бургас Димитър Найденов посочи, че обществената поръчка е на стойност близо 70 хил. лева.

 

„Почетният председател очевидно не се е ограничавал да строи само върху собствения си имот, но и върху държавна земя, чийто интерес няма кой да защити. Вече има обществена поръчка обаче, която ще избере изпълнител да премахне една триетажна сграда, която е кацнала върху енда също така незаконна бетонна стена, както и будката с охранителна функция”, каза той.

 

„Не сме дошли тук, за да разрушаваме, а да покажем, че когато има политическа воля, законността все пак може да надделее над статуквото”, допълни още Найденов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2860 |23.10.2021 Манолова: В следващия парламент ще предложим отпадане на ДДС върху тока, както призова и ЕК . 1| 3198 |23.10.2021 Кандидатите на БСП от Ловеч и Пловдив-област с ангажимент за Троянския проход . 0| 3343 |22.10.2021 Веска Ненчева, БСП: Предлагаме разумните решения, които можем да изпълним . 1| 3051 |22.10.2021 Мая Манолова: Мярката от 110 лв. на мегаватчас за тока на бизнеса няма да го подкрепи изцяло

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads