Реклама / Ads
2| 3579 |06.11.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ноември 2021

Ивайло Мирчев: Видяхме Боливудска акция от треторазредния актьор Борисов и аналоговите му хора

.
Ивайло Мирчев
Боливудска акция на треторазрядния актьор Борисов и неговите аналогови хора - така Ивайло Мирчев от “Демократична България” определи днешните твърдения на бившия премиер за готвен “Костинброд 2”. Според Борисов в склад има 228 машини повече, с които могат да бъдат добавени 228 хил. гласа за президента Румен Радев.
 

“Боливудската акция, която видяхме преди няколко часа, показва аналоговото мислене в ГЕРБ. Пред този склад се бяха наредили всички хора, които прахосаха няколко милиарда за електронното управление без да го има. Това са аналогови хора, които не разбират какво говорят”, заяви Мирчев в предаването “Говори сега” по БНТ.

 

“Ако имат доказателства за готвена манипулация на изборите, веднага да ги предоставят на МВР, защото иначе г-н Борисов се превръща в г-н Бареков от аферата Костинброд”, добави той.

 

Ивайло Мирчев, който е водач на листата в Бургас и кандидат в 24 МИР в София, заяви, че ЦИК продължава да не предоставя на участниците в избори изходния код на машинното гласуване.

 

“Ако има някакво слабо място в отчитането на вота, това е моментът, в който се записва на флашката и пътува до РИК. Там има възможност за манипулация и затова поискахме тези публични ключове на картите, с които се гласува”, каза Мирчев..

Той отново отрече обвиненията на Борисов, че четирима души от “Да! България” контролират машинния вот. “Произнесено то този треторазряден актьор Бойко Борисов звучи малко нелепо”, добави той.

 

Ивайло Мирчев обяви, че се готви нова голяма измама в енергетиката с решението балансиращите енергийни компании да бъдат задължени да минават само през Електроенергийния системен оператор (ЕСО).

 

“Никакви баланси няма да оправи, а ще повиши цената на тока. Изключително глупав ход на енергийния министър, на когото му искаме отдавна оставката. ЕСО се контролира от енергийната мафия - няколко енергийни бизнесмена разполагат със свои хора и практически контролират цялата система на страната”, каза той и обеща проблемите в енергетиката да бъдат една от първите задачи на “Демократична България” в новото Народно събрание.

 

Той припомни, че „Демократична България“ има работещо решение как цената на тока за битовите потгребители да остане непроменена до 1 юли 2022 г., когато се очаква цената на електричеството да се стабилизира.

 

“Редица партии и се изреждат как от 1 януари токът ще се увеличава. Токът не трябва да се увеличава и единствени сме дали решение за битовите абонати. Всички парти обаче се правят на приятно разсеяни и казват как цената трябва да се вдигне”, заяви той.

 

Ивайло Мирчев потвърди, че ще се работи за създаването на парламентарна комисия за установяване на фактите по концесията на летище “София”.

 

“Служебният министър на транспорта каза това, което с Христо Иванов твърдим от повече от една година - че Домусчиеви имат около 20% в концесионера на летище “София”. Става за една голяма измама”, коментира Мирчев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 2843 |02.11.2021 Христо Иванов и Ивайло Мирчев обсъдиха проблемите на бизнеса с работодателските организации . 0| 2774 |30.10.2021 Стоян Мирчев: БСП се бори за интересите на българските граждани . 0| 2809 |29.10.2021 Ивайло Мирчев: В строителството подкупите стигат до 50% от поръчката . 0| 2930 |23.10.2021 Ивайло Мирчев: Продължаваме битката за законността на „Росенец“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads