Реклама / Ads
0| 3789 |05.11.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ноември 2021

Възраждане търси застъпници, за да осигури честен вот

.
Костадин Костадинов-лидер на ”Възраждане”
Кандидатът за президент на Възраждане Костадин Костадинов в страницата си в социалната мрежа фейсбук призова всички българи да се включат в изборния ден като застъпници, за да можем да опазим вота.
 

Припомняме, че Върховният административен съд (ВАС) уважи жалбата на Мая Манолова, „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“ като реши да не допусне  решението на ЦИК да бъдат преброявани хартиените отрязъци при гласуването.

Всеки от нас, който гласува знае, че при гласуване, след като подадем своя глас получаваме хартиен отрязък, който пускаме в изборната урна. Тези отрязъци в последствие не се преброяват, а те биха могли да бъдат своеобразна проверка на вота. След като не се броят тяхното наличие се обезсмисля. 

 

ВАС обаче остави една „вратичка“, с което запази и надеждата за честен вот. Към момента е позволено преброяването на хартиените отрязъци без те да бъдат вписвани в протокола. За да осигурим честни избори са ни нужни застъпници – доброволци, които в изборния ден да отделят от времето си, за да наблюдават вота.

 

„Уважаеми  сънародници, от възможността за нормален живот ни делят само седем дни. Нека да не пропускаме тази възможност, която е особено важна за това как ще продължим да живеем – със зелени сертификати,  разделени, притискани да се ваксинираме или свободни и завръщащи се към нормалния си живот. Станете застъпник на Възраждане, за да можем да опазим вота и да превърнем Възраждане във фактор в 47-то народно събрание. Превърнем ли се във фактор в българския парламент нищо няма да ни спре да си върнем нормалността в ежедневието на българските граждани.“, беше призивът, който отправи д-р Костадинов.

 

Вашето желание да станете застъпник, за да осигурим честен вот може да заявите на имейла на Възраждане:  vazrazhdane@vazrazhdane.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3306 |05.11.2021 Габриел Вълков: Основна цел на БСП е да направи България по-социално, справедливо и осигурено място . 0| 2766 |05.11.2021 Емил Георгиев, „БСП за България“: Въпросът е каква ще бъде социално поносимата цена на Зелената сделка . 0| 2788 |05.11.2021 Димитър Главинов: Само стабилно управление ще привлече повече чужди инвестиции . 0| 2722 |05.11.2021 Нинова в Монтана: Болници, училища, детски градини, читалища да се върнат на регулирания пазар на ток

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads