Реклама / Ads
7| 3431 |27.10.2021 ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2021

Д-р Костадин Костадинов, Възраждане: Нито един работодател не може да спечели войната с работниците и да ги ваксинира насила

.
Костадин Костадинов
Стане ли Възраждане сериозен политически фактор, благодарение на вашата подкрепа на 14 ноември, на 15 ноември тези противоконституционни мерки отиват в историята. Това заяви кандидатът за президент издигнат от партия Възраждане д-р Костадин Костадинов във видео във фейсбук:
 

Той посочи, че само преди ден зам.-министърът на здравеопазването Александър Златанов заяви, че трябва да има затваряне на всички хора, които нямат зелен сертификат.

 

„Но не говорим за затваряне, както беше миналата година с КПП-та, а затваряне в домовете ни. Управляващите ни фашисти смятат да ни вкарат под домашен арест. Много ми е интересно обаче, как този борец за нашето здраве ще успее да ни накара да си стоим вкъщи, прилагайки точно тези репресивни и фашистки мерки? Вчера същите тези „борци за нашето здраве“  решиха и намериха буквално за часове 13 млн. лв. за тестване на здрави деца в училище, а вече десетилетия наред, когато стане дума за лечение на тежко болни деца, пари няма и се налага ние, обикновените данъкоплатци, да събираме дарения, капачки и т.н., за да могат дечицата на България да оцелеят!“ добави още д-р Костадинов.

 

.

 

Всеки ден управляващите пишат черни страници в историята на България, но времето за възмездие наближава. Защото е време за Възраждане!

Уважаеми сънародници, 14 ноември ще имаме възможност да покажем чрез вота си какво бъдеще искаме за нас и децата ни - Възраждане или робство, изборът е в нашите ръце. Аз моят отдавна съм го направил.

 

Цялото видео  на д-р Костадинов може да видите тук: https://www.facebook.com/kostadin.eu/videos/361408415759671




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4036 |27.10.2021 Росен Миленов: Достоен ли съм да бъда президент на България? . 0| 2714 |27.10.2021 Горан Благоев: Президентът е лидер на нацията, стига да може да надскочи дребните си амбиции . 3| 3872 |26.10.2021 Росен Миленов: Освен че ще отворя вратите за всички хора, ще инициирам чести референдуми . 2| 2944 |26.10.2021 Илияна Йотова в Хасково: Заедно продължаваме да се борим с беззаконието и корупцията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads