Реклама / Ads
9| 3514 |15.03.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Бизнесът в Харманли припозна Павел Вълнев като един от тях

.
Източник: ПП „Републиканци за България“
Павел Вълнев е преуспял човек. Той е един от нас, той познава отлично проблемите на частния бизнес. Разчитаме на него, за да можем да нормализираме държавата, да открием нови работни места и да има реална конкуренция, а не надлъгване кой е по-близък до властта. Това заявиха на среща в Харманли представители на местния бизнес.
 

В градската градина на Харманли се събраха стотици местни хора, които подкрепиха листата на ПП „Републиканци за България“ за 29 МИР-Хасково.

 

„България не прилича на европейска държава, тя вече е по-зле и от африканските републики. Нямаме конкурентна икономика, а комунистически капитализъм. Парите и държавните поръчки се раздават през прозореца на джипката. Заедно ще променим всичко това“, допълни Павел Вълнев.

 

.

 

Според него Борисов е загубил битката с  пандемията, в България цари пълен хаос с ваксините и някой е длъжен да поеме политическата отговорност за това.

 

„На първо място сме по смъртност в Европейския съюз, на последно по ваксинирани. Българите не заслужаваме това. Не може повече някой да краде нашите пари и да търгува с животите на нас и близките ни“, каза Павел Вълнев.

 

„Щастлив съм скъпи приятели, да видя тази градина препълнена с хора. Това означава, че сме победили страха. Ще постигнем победа в Харманли, защото нашата листа е най-младата, най-красивата и в нея са най-образованите хора“, каза председателят на ПП Републиканци за България Цветан Цветанов. Той поздрави водача на листата Радостина Циркова, че въпреки блестящото образование, което е получила в Италия се е върнала в България и ще работи за развитието й.


.

„Аз никога не съм споделяла, но имам много силна емоционална връзка с Харманли. От тук е моя вуйчо, който отдаде живота си да образова хората в Харманли. Сигурна съм, че сред вас има  много негови ученици“, каза водачката на листата Радостина Циркова. От Харманли е областният координатор на партията за област Хасково Димитър Димитров, както и още много местни хора.

 

„Искам да поздравя всички приятели от Харманли и област Хасково за доблестта и куража. Републиканци за България и българският народ заедно водим битка за връщане на нормалността в държавата“, изтъкна Цветан Цветанов.

 

„Ще превърнем заедно върховенството на закона. Ще унищожим бюрокрацията като създадем работещо електронно правителство и работещи общински администрации. Ще работим за процъфтяващи региони и просперитет на Хасковския регион.  Ще отстояваме нашите мерки за запазване и насърчаване на малкия, семейния и средния бизнес“, каза още Цветан Цветанов.

 

Десетки хора от Харманли споделиха проблемите си и обещаха подкрепа за Цветан Цветанов, Павел Вълнев, Радостина Циркова и силния отбор на Републиканци за България.


.

„Много е важно да направим важен и информиран избор за бъдещето на България. През 2021 година верният избор е номер 21 в интегралната бюлетина“, убеден е председателят на партията.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3232 |15.03.2021 Младежите на Републиканци за България проведоха онлайн семинар с членове на партията зад граница и с част от структурите в страната . 2| 3126 |15.03.2021 Д-р Атанас Камбитов: Благоевград и Благоевградска област заслужават повече . 10| 3040 |15.03.2021 Мобилен пункт за среща с гражданите откри ПП „ Републиканци за България“ в Стара Загора . 1| 3050 |15.03.2021 БСП проведе среща с Мисията международни наблюдатели на ОССЕ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads