Реклама / Ads
0| 3428 |07.03.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

БСП открива предизборната си кампания със серия от събития в цялата страна

.
Източник: БСП
Левицата влиза в надпреварата за вота с №4 в бюлетината и със слоган: “С грижа за хората“
 

БСП уверено стартира откриването на предизборната кампания за нов парламент с ясна заявка за спечелване на изборите в цялата страна. Социалистите от Варна, Русе, Бургас, Силистра, Пазарджик, Кърджали и Ямбол дадоха старт на надпреварата в градовете си и представиха своите листи, визия и предизборна платформа. Левицата започва съревнованието за вота на хората под №4 в интегралната бюлетина и със слогана “С грижа за хората”.

 

„БСП за България” откри предизборната си кампания и в Бургас като представи официално всеки един от кандидатите за народни представители


.

 

 „Успяхме да направим една много успешна листа. Обикновено ни питат каква е целта ни. Целта ни е само победа. Единствената партия, която може да измести ГЕРБ от властта, е БСП и всякакво разпиляване на гласове е абсолютно безсмислено и вредно за България“, заяви по време на откриването водачът на листата Петър Кънев.

 

Откриването на кампанията във Варна започна с изпълнение на обичания и популярен певец Орлин Горанов. Водачът на листата на БСП-Варна и председател на градската организация в морската столица Борислав Гуцанов представи онлайн листата и приоритетите на левицата.


.

 

„Знам, че те ще защитят интересите на Варна, интересите на БСП и най-вече – интересите на страната ни”, заяви Борислав Гуцанов, обявявайки колегите си кандидат-депутати.

 

С флашмоб под формата на четворка пък стартира кампанията в Пазарджик.


.

 

„Убеден съм, че ще бъда полезен с реални решения, които да превърнат региона в един от най-бързоразвиващите се - с високи доходи, ниска безработица и чиста природа”, заяви водачът на листата Пламен Милев. Кандидатите за народни представители запалиха по свещичка в храма „Покров Богородичен” и отправиха своите послания от местната Чешма на желанията, съградена на свято още от древността място.

 

„Влизам с ясната цел, че ще спечелим. Аз съм млад човек, необременен от политиката и обвързаности с нея. Лоялността към хората е моята основна движеща сила“, с тези думи водачът на листата на БСП в Кърджали Петя Михалевска представи себе си и своите приоритети. Партията първа откри кампанията си в Кърджали, като с това за пореден път доказа заявката си за водещо място в предстоящите резултати от изборния вот на 4-и април.


.

 

„Силистренци и хората в областта заслужават сигурност в бъдещето си – работа, доходи и най-важното – децата им да остават да живеят в родния край. БСП влиза в кампанията с ясното намерение, че статуквото, докарало целия български народ и особено нашия край до крайна разруха и обезлюдяване, трябва да остане в миналото.“ Това каза водачът на листата в област Силистра Вяра Емилова при откриването на предизборната кампания в Дунавската градина.


.

 

„Ще върнем ролята на държавата в управлението като защитник на гражданите, ще върнем справедливостта, ще върнем социалната сигурност и ще работим заедно всички за едно ново различно бъдеще за България“, каза при представянето на листата на „БСП за България“ за Ямболски избирателен район водачът Кристиан Вигенин.


.

 

Кандидатите за народни представители от Русе обявиха, че в работата си за страната  ще бъдат водени от уважение към истината, към науката, към експертността и професионализма и най-вече към демокрацията.


.

 

„В Русе можем да се гордеем напълно с нашата листа. Тя е логична, тя е подредена, в нея има опит, в нея има младост, в нея има енергия, в нея има знания, в нея има Русе-град, в нея има и общините от областта. Затова със самочувствие, с енергия, с вяра в утрешния ден ви поздравявам с началото на тази кампания“, отбеляза Крум Зарков – водачът на листата и настоящ народен представител.

 

Откриването на кампанията продължава и в останалите области на страната.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3087 |07.03.2021 С маратон на Гребната база Републиканци за България дава старт на предизборната кампания в Пловдив . 1| 3766 |06.03.2021 ПП „Републиканци за България“- Видин откри първата си предизборна кампания . 7| 3890 |06.03.2021 Гюнай Исмаил, областен координатор на Републиканци за България в Шумен: Феодалите на ДПС станаха и на ГЕРБ . 8| 3600 |06.03.2021 Иван Анчев представи в Перник кандидатите за народни представители от Републиканци за България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads