Реклама / Ads

8| 2718 |28.03.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Ръководителката на великотърновските групи от похода „По пътя на Ботевата чета“ с подкрепа за Цветан Цветанов

.
Дългогодишният ръководител на великотърновските младежки групи с членове на туристически клуб „Незабравка“, които участват в националните походи „По пътя на Ботевата чета“, Снежанка Димитрова, изрази публична подкрепа за Цветан Цветанов - водач на листата на Републиканци за България в 4 МИР и председател на Републиканци за България.

Г-жа Димитрова публикува емоционален пост в личния си профил във Фейсбук – по думите й, не за да агитира, а да запознае хората с фактите и да изрази благодарност към Цветанов.Още през 2015-та година Цветан Цветанов за първи път подкрепи финансово група от 51 гимназисти, възпитаници на няколко великотърновски училища, за да успеят да се включат в Националния туристически поход „По пътя на Ботевата чета”. Тази подкрепа стана неизменна във времето, а с всяка година великотърновската група се увеличаваше, като при последния поход наброяваше 80 възпитаници на ВТУ и почти всички средни училища в старата столица.

Благодарение на подкрепата на Цветанов, ежегодно, будни и родолюбиви великотърновски момчета и момичета имат възможността да преминат по 120-километровата „Алея на безсмъртието“ от Козлодуйския бряг до връх Околчица.

Походът „По пътя на Ботевата чета“ се провежда от 27 май до 2 юни. Той има изключително важно значение за патриотичното възпитание на младите хора, а у нас няма друго подобно по мащабите събитие.

Ето какво написа в профила си математичката и ръководител на групата г-жа Димитрова, която е и председател на младежкия туристически клуб „Незабравка - ВТ“ (със съкращения):

„Здравейте приятели!

С тази публикация не искам да ви агитирам да гласувате за когото и да е, за която и да е партия. Искам само да запозная с фактите онези от вас, които не са били част от историята на нашия Младежки туристически клуб „Незабравка“ – Велико Търново до 2020 година.

От 2015 година, за да можем да участваме в Националния младежки туристически поход (НМТП) „По пътя на Ботевата чета“ от Козлодуйски бряг до връх Околчица от 27 май до 2 юни, клуба ни бе финансиран от г-н Цветан Цветанов за: транспорт на походната ни групата по влакове и автобуси; за придружаващата кола; за екипировка и бивачни съоръжения.

През това време той никога не ни поиска каквато и да е услуга в замяна на навременната и неоценима финансова помощ.

Без да му напомняме за обещанието, през всичките тези години ни финансираше, а ние не сме злоупотребявали с гласуваното ни доверие и винаги го оправдавахме! Представяли сме се достойно, както за наша, така и за негова и на града ни гордост.

През 2020 година отново щеше да ни финансира, но походът централно бе отменен поради пандемията. За 2021 година отново имаме обещанието за финансова помощ независимо от изхода на изборите, стига само походът да не се отмени и тази година поради пандемията.

През 2020 година г-н Цветан Цветанов отново ни благослови с финанси, но този път спаси провеждането на Поклонническия пешеходен поход „Светият път“ от Велико Търново до Рилски манастир от 1 до 31 юли, общо над 750 км, в който лично участвах, въпреки пандемията! Бяхме благословени и от Бог – никой от включилите се 106 походници не се разболя!

На срещата с г-н Цветанов, когато му връчвахме благодарствената грамота и Благодарствено писмо за последната му помощ за „Светият път“, го предизвиках да разкаже за малкия Цветан, който за радост на родителите си е дошъл на бял свят с безценната му помощ. Предизвиках го да разкаже и за помощта му за Ягодинската пещера и други благородни жестове.

Г-н Цветан Цветанов не се е отказал да работи: за издигане на Родината ни; да помага на обикновените хора; за развитие на икономиката, образованието, земеделието и др. Разговаряли сме с него за бъдещето на България. Вижданията за бъдещето и това, как да се реализират идеите ни - негови и на хората, с които непрекъснато се среща, могат да се прочетат на сайта на партията, която той учреди. Името на сайта и страницата в интернет може да вземете от флаерите, които сама си поисках от офиса му в гр. Велико Търново, когато бях в града и ви ги прилагам за запознаване. Поисках и да ми дадат кратка информация за личностите, включени в листата на политическата му партия „Републиканци за България“, с цел както лично да се запозная с нея, така и да ви я предоставя.

Похвално е това, че в екипа му има много млади, подготвени и способни хора, които милеят за Родината си и искат да останат в нея да живеят, работят и творят.

Горда съм, че един наш член от ръководството на клуба ни е в неговата листа за изборите.

Приятели, считам, че като Председател на ТК „Незабравка“-ВТ е мой дълг да ви разкажа нещо по-различно и реално за Човека-родолюбец, патриот, християнин и самарянин, който безвъзмездно ни е финансирал и има желание да ни финансира за в бъдеще - господин Цветан Цветанов.

А, за кого и за кой екип ще гласувате на предстоящите избори, е решение на всеки един от вас“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 2678 |28.03.2021 Инж. Янко Янков: МО трябва да се освободи от имотите с отпаднала необходимост . 19| 2651 |28.03.2021 Павел Вълнев и Цветан Цветанов: България се нуждае от сериозна промяна и то веднага . 0| 3165 |28.03.2021 ”Лодката на Свободата” и корабът ”Радецки” се срещнаха в Козлодуй . 0| 2745 |28.03.2021 Доц. Николай Цонков: Важно е да се помага и на лекарите от доболничната помощ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ