Реклама / Ads
9| 3499 |29.03.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Цветанов: ГЕРБ контролират целия държавен ресурс. Възможни са всякакви сценарий

.
В момента ГЕРБ контролират целия държавен ресурс и всички институции са подчинени на министър-председателя. Това не е било факт при предишните избори, тъй като досега се организирали от служебни кабинети. Никой не си е помислял да влияе по някакъв начин. Всичко е възможно като сценарий от сегашните управляващи.
 

Това заяви в ефира на bTV лидерът на "Републиканци за България" и бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов. 


"ГЕРБ се появи като алтернатива на ДПС и Тройната коалиция. Днес виждме, че ГЕРБ е усвоила точно тези механизми, срещу които се бореше", отсече Цветанов.


По думите му в момента е напълно утвърдена симбиозата между ГЕРБ и ДПС. Първите трима в листата на ГЕРБ  във Велико Търново, например, са “вторият отбор на ДПС”, посочи лидерът на “Републиканци за България”. Според него всичко това се случва от 2019 г. насам. Цветанов увери, че докато той е водил предизборните кампании на ГЕРБ такава колаборация не е имало.


Републиканецът бе категоричен - не е участвал в задкулисия. 


Бившият втори в ГЕРБ има притеснения от начина и подхода, по който се работи в много области, включително и чрез сплашване и натиск за гласуване и подкрепа за определена политическа партия. Даже той и екипът му били посъветвани да не нощуват в Силистра по време на посещението си в града.

 

Председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов разказа за целите на политическия проект и поясни, че той е със силна евроатлантическа ориентация.

Според него посоката не е толкова устойчива при другите партии, макар че се обсъжда от много време. Цветанов определи хората в партията като млади и силни, с добро образование, получено на Запад, експерти с чисто професионално минало.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 3234 |28.03.2021 Павел Вълнев и Цветан Цветанов: България се нуждае от сериозна промяна и то веднага . 21| 3290 |27.03.2021 Цветан Цветанов: Надявам се всеки да направи правилния избор, с #номер21 в бюлетината на 4 април . 2| 5080 |26.03.2021 Крум Зарков: ГЕРБ се опитват да подкопаят доверието в изборния процес . 2| 9466 |26.03.2021 Христо Проданов, БСП: Решението на ситуацията с хаоса, който е обзел България, е свалянето на Бойко Борисов и ГЕРБ от власт

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads