Реклама / Ads
0| 5753 |18.02.2016 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Американци купуват виагра само с разрешително от жена си?

.
Синьото хапченце за полова мощ скоро може да се превърне в привилегия само за някои от американците. Проектозакон в щата Кентъки е на път да лиши господата от шанса да си закупят виагра, ако те нямат позволението за това от медицинско лице и законната им половинка, информира изданието Вайс Нюз.
 
Идеята, която навярно изглежда абсурдна на повечето мъже, е дошла от членка на парламента на щата от Демократическата партия Мери Лу Марзиан.

Според предположението ентусиастите, желаещи да си набавят от този вид сексуален стимулант, ще трябва да представят пред нужното лице бележка, подписана от съпругата си, както и да извършат две консултации при лекар, касаещи употребата на виагра.

Но това съвсем не е всичко, което господата ще трябва да направят, за да се набавят синьото хапче. Според предложението мъжът ще трябва да даде клетва с ръка на Библията, че ще употребява разумно рецептата за лекарството, борещо еректилната дисфункция, и то само само заради отношенията със своята благоверна.

Целта на тази идея е да предпази мъжете от самите тях, както и да съхраним семейните ценности, категорична бе Марзиан.

Според информацията предложеният закон е свързан с решението, взето от губернатора на Кентъки Мат Бевин наскоро. Припомняме, че той одобри закон, според който жените, желаещи да абортират, трябва да минат през нещо като информационен курс.

Неговата цел е дамите да узнаят всички рискове от правенето на аборт и то поне 24 часа преди тази толкова важна процедура да бъде извършена.

В тази връзка Марзиан настоява господата също да бъдат осведомени за опасностите, които синьото хапче крие. Сред тях са ерекция, която продължава дори след четири часа, както и загуба на слуха и зрението. Ето защо медикаментът не бива да се употребява без знанието на лекар.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 6251 |05.12.2015 20 us-милирдера по-богати от половината американци . 0| 4858 |07.05.2010 Американци удариха 266 млн. от тотото . 38| 20790 |19.04.2010 Виагра за жени?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads