Реклама / Ads
49| 10433 |10.06.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Азис: Промених историята България!

.
Правих секс за пари с хора от високите етажи, но ще пея гратис за ГЕРБ и Бойко на предстоящите избори, признава ексклузивно за „Торнадо” кралят на попфолка
 
интервю на Иван Колев

- Васко, на пазара вече е твоят нов провокативен албум, какви изненади има в него?


- Да, албумът ми е вече на музикалния пазар. Казва се "Гадна порода" и мисля, че заедно с моите продуценти Ненчо Касъмов и Diapason Records успяхме да разбуним духовете. Като почнеш от обложката и стигнеш до текстовете, които сам съм писал. Музиката е дело на Мартин Биолчев, който е мой много близък приятел и с когото работя ужасно лесно. Има и песни на Дани Милев и Велислав Драганински. Тези песни са голямо предизвикателство за мен, защото звучат някак си повече поп, отколкото фолк.

- Каква е тайната толкова години да се движиш по ръба на скандала и същевременно да си една от най-оплюваните и най-харесваните популярни личности у нас?


- Цената е огромна, но с времето свикваш да я плащаш! Фактът, че вече десет години не слизам от страниците на вестниците и не излизам от устата на хората, говори сам за себе си. Никак не е лесно да бъдеш и обичан, и мразен едновременно! Но хубавото на българина е, че поне признава таланта ми. Представяш ли си да казваха, че не съм добър певец?! Харесва ми да бъда Азис! Аз промених историята на България!

- Освен че си талантлив певец, се доказа и като майстор на пиара! Сам ли измисляш целия пъстър карнавал от роли, облекла, медийни афери, или някой в сянка режисира това безспирно шоу?


- На което се оказвате фенове, може би е правилният израз! Дрехите са мое дело. Аферите ми с мъжете са истински, колкото и да не се харесва на някого. Аз нямам вина, че всеки мъж, с когото се целуна, вие журналистите, го превръщате в медийна звезда. За кратко, но звезда! Няма режисьор или пиар, който да измисля каквито и да било сцени и роли с мен . Аз сам съм режисьор на живота! Не бих позволил някой друг да диктува правилата!!!

- Заговори се, че след раздялата ти с Денислав край тебе има нов мъж, кой е той?

- И да има мъж, едва ли бих го споменал. В момента новият ми албум е на преден план! Много по-важен от поредния мачо, който се е извъргалял в леглото ми!

- Не си ли удобен трамплин към популярност и слава за бившите ти половинки от мъжки пол?

- Може да се каже, че по-важното е кой какво е извлякъл от връзката си с мен?! А при всички случаи аз съм победителят! Аз диктувах правилата и аз взех, а не дадох!

- Имаше спекулации, че млади мъже се въртели край тебе заради пари, плащал си яко?

- Никога не бих си и помислил, че мога да бъда с мъж, който се продава! Никога!!! Запомнете го един път завинаги!Категорично не!

- Правил ли си някога секс за пари, отправяни ли са ти оферти от заможни бизнесмени, политици?


- Да, правил съм! Разбира се, никога няма да ви кажа с кого, кога и как! Но не съм от хората, които ще крият подобни неща. Нямам никакви притеснения относно това.

- Преди време се заговори, че искаш да влезеш в политиката, пак се задават избори, имаш ли такива мераци?


- Не, нямам никакви намерения да се занимавам с политика. Искам да бъда обичан, а не хулен и презрян!

- Би ли пял за Бойко Борисов и ГЕРБ на предстоящите избори, след като той публично свали твой билборд в центъра на София?

- Моята работа е да пея, не да помня кой какъв мой плакат е свалил или не. Да, бих пял!

- С какъв хонорар ще издрусаш генерала?

- Щом е за Бойко – без пари! (смее се)

- Малко са хората, които знаят, че притежаваш пакет от акции в „Майкрософт”! Какво се случва с управлението на твоите капитали там? На печалба или загуба си?

- Как не, сега пък ще седна да обяснявам за своето имущество! Акции наистина имам и дори изпратих мой диск на Бил Гейтс. (смее се)

- Ти си единствената българска звезда, към която интерес проявиха Ройтерс и Ню Йорк Таймс. Интервютата там не ти ли отвориха вратички до световната сцена и звезди, мечтаеш ли за дует с Лейди Гага, или не се целиш толкова нависоко?

- Ако Лейди Гага е високо, то по-добре да си седя на ниско! Много интервюта дадох, но моят възход тепърва започва…Нищо не сте видели още!

- Ти си артистичен , изкушава ли те киното, каква роля би изиграл, ако те поканят за следващия сезон на „Стъклен дом”?


- Ех, нацели ме в болното място! Мечтая да се снимам във филми, да . Канили са ме, но все нещо става и не можем да се разберем с продуцентите на въпросните продукции. А относно „Стъклен дом" - обожавам този сериал! Бих изиграл ролята на гангстер...знам ли?!

- Снимал си твой клип с известен порно режисьор, участвал ли си в такива филми?

- Аз имам много по-високи качества от това да се снимам в порно! Все пак съм певец, нищо че вие все въртите около кревата ми и после аз оставам у хората впечатление, че говоря само за секс и своите връзки, без същите тези хора да се чукнат по главата и да си кажат - Ама чакай бе, то нали трябва да те питат, за да отговориш! Искам да говоря само за музика, но вие, журналистите, не ми давате това право. Но пък, от друга страна, вие нямате вина! Знаете за какво иска да чете българинът и му го предлагате.

- Имаш ли грях, за който искаш да се покаеш пред Бог и хората?


- Пред хората нямам за какво да се покая. Те да не са църква! Убеден съм, че 90% от българите са по-грешни от мен, но видите ли, аз съм този, който прави забранените неща. Пред Бог се разкайвам за много моменти, но те ще си останат между мен и него!
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 8612 |15.05.2011 Азис: Природно съм умен, защото нямам никакво образование . 10| 7084 |20.03.2011 Азис:За секс аз избрах мъжете красавци . 32| 9727 |21.01.2011 Азис: Тронът на ГЕРБ проскърца

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads