Реклама / Ads
16| 7836 |06.07.2011 НОВИНИ

Азис: Циганите сме единни, само когато става въпрос за манджа

.
Азис
Той очаквал предстоящите избори да бъдат едни от най-кървавите. Ако подкрепя някого за президент, той ще бъде независим кандидат и на всяка цена богат. Искам дъщеря ми да си остане в България; искам да се занимавам с телевизия, призна Азис.
 

Популярните ни избират само за лица на кауза, партия или нещо друго, но не ни вярват, или ни мислят за глупави, обяви по ТВ 7 Азис. У нас си нямаме Парис Хилтън, но си имаме Златки, добави той и каза, че известните у нас имали мнение и позиция по всичко. Той даде пример с протеста срещу цените на монополите, когато излезли повече популярни лица пред градинката на Народния театър.

Една година бях най-коректната звезда-платец в България, после станах най-некоректната, въпреки че не съм променил нищо в плащането си на данъци. Не бих си и помислил да не ги плащам, каза Азис, според когото не било редно да се съобщава публично, че има милиони на един гладен народ. Може би сме подготвени да бъдем дадени курбан, публично качени на кладата, за да се покаже, че властта си върши работата, добави певецът.

Голотата не ме притеснява; ние си ходим голи вкъщи
, призна Азис. Моите приятелки си стоят голи пред мен. Целували сме един-два пъти с Галя (Галя Димитрова, която лъсна гола и на снимки в нета и иска да стане Мис Плеймейт - б.р.), за да задоволим по някакъв начин интереса на хората; тя е руса, красива и нахално млада, коментира Азис, когото Галя наричала "мамо". Сега бих променил единствено изваждането на показ партньорите си; но не съм го правил нарочно, продължи той. По някакъв начин и аз искам да покажа, че имам ужасно готин човек до себе си, призна Азис.

Стопроцентови мъжкари са хората около мен, каза още Азис, според когото това била една игра. Първият мой мъж, Ники  Китаеца, например сам ми прати sms със съдържание "Секс?". По някакъв начин това са сигнали; но когато това се случи, тези хора са леко като замаяни. Те си го търсят, коментира още той.

Ние, циганите, сме единни само на просията, когато става въпрос за храна; иначе, когато трябва да се защити някаква кауза, не е така, там не можеш да разчиташ на абсолютно никого, коментира Азис. Той очаквал предстоящите избори да бъдат едни от най-кървавите. Този път, защото това е работата ми - да пея - ако подкрепя някого, ще бъде независим президент, но не човек от партия, която е била на власт. Ужасно важно е той да е богат, защото ако той разполага със средства, и народът ще е богат. Наистина искам моята дъщеря да си остане тук, въпреки че говоря, че  искам да я пратя в Швейцария. Ако я запиша в скъп пансион или частно училище, тя ще стане обикновена фльорца, коментира Азис, който щял да я прати в обикновено училище.

Искам да се завърна в телевизията, занимава ми се ужасно много, получавам предложения, но наистина нелепи, заключи Азис.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 60| 6250 |29.04.2011 Протест срещу циганите ядоса Константин Пенчев . 21| 8254 |21.04.2011 Бременност на 14 г. при циганите не била престъпление . 8| 7489 |26.01.2011 Циганите - строители по европейски . 12| 5409 |26.11.2010 Когато СРС-тата говорят и Б. Велчев не мълчи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads