Реклама / Ads
9| 5512 |13.03.2016 НОВИНИ

Аня Пенчева: Рашидов каза, че няма да закрива театри

.
Аня Пенчева
Бях една от първите, които знаеха, че Деян и Радина чакат първа рожба. Аз съм дала на киното Деян и това е достатъчно. Това каза актрисата Аня Пенчева по НТВ.
 
Благодарение на баща ми, на Сашо и на Ивайло, не съм била извън релсите. Не съм имала сътресения в живота си. Благодаря на тези мъже.

Аз съм разглезена съпруга, не работя за насъщния си. За това дълго избирам къде да се появявам и къде да ходя на интервюта. За този лукс платих с брачна халка. Не мога да не отдам заслуженото на двамата ми мъже. Любовта и прошката правят това. Ивайло умее да прощава. Това освобождава сърцето. Освен Любова и секса, той рано ме накара да разбера собствената ми незначимост. Остават спомените, шегите, прекрасните вечери, в които сме под звездите.

Всеки нормален човек се пали за забраната за къмпингуване. Не мога да се съглася с обвиненията, че ние правим повече боклуци от строежите. Никога къмпингар не може да остави боклук. Не може все да ходим на токчета. Защо ни лишават от тази свобода? Това ли е проблема на държавата? Как ще отнемеш свободата? Никога не съм живяла кротко. За това не съм щастлива. Виждам ситуацията, в която живеем и това не ми харесва. Не мога да отмина и ситуацията с бежанците. Нямам спокойствие. За мен в началото бежанец е майка с дете. Дълго не си давах сметка за другите бежанци. Това ли е Европа, която ние искаме?! Ангела Меркел защо не е толкова гостоприемна към нашите „мозъци“. Предлагаха ми много пъти да стана президент, вицепрезидент, аташе, директор на „Народния театър“.

Христо Мутафчиев е прекрасен човек, изключителен актьор. Никога няма за забравя неговото пеене в „Хъшове“. Борисов обеща да даде 10 млн. лв. за театрите. Христо направи едно емоционално изказване в Смолян. Аз съм родена там. Христо се извини. Вчера говорих с Рашидов. Разбрах, че няма да има съкращения на театрите. Има начини да се печели в театрите от провинцията. Там е чудовищна бедност. В каузата с Христо ние се обединихме и постигнахме каквото трябва. Колкото години минават патриотизмът ми минава в национализъм. Като видях на Шипка за 3 март 100 000 души и ми стана толкова хубаво.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4393 |08.03.2016 Рашидов: Тютюневият склад в Пловдив трябва да бъде възстановен . 12| 4584 |13.02.2016 Евростат каза, което знаем: България е много бедна . 67| 19574 |10.02.2016 Само във Фрог: Рашидов слага катинар на 8 театъра . 7| 4138 |28.01.2016 Каракачанов: Вчера Борисов ми каза, че ще иска оставки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads