Реклама / Ads
3| 5843 |17.01.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Берлускони: Не съм давал пари за секс

.
Силвио берлускони
Италианският премиер Силвио Берлускони обяви, че откакто се е разделил със съпругата си, има сериозна връзка и отрече обвиненията, че е плащал за секс на танцьорка от нощен клуб, предаде Ройтерс.
 

Ценителят на красивите жени направи изненадващото разкритие в момент, когато е притиснат заради разследването, в което е заподозрян, че е плащал, за да спи със 17-годишната мароканка Карима Ел Махруг на частните му партита.

Италианските медии писаха, че премиерът е предоставял луксозни апартаменти на други 13 красавици и им е плащал, за да присъстват на бурни партита и да извършват компаньонски услуги.

Във видео послание до симпатизантите си, излъчено по италианската телевизия, Берлускони атакува магистратите, че са действали „незаконно“ и „неприемливо“ и отрече някога да е плащал за секс.

„Абсурдно е дори да се мисли, че бих могъл да плащам за секс с жена. Това никога не се е случвало в живота ми. Бих го сметнал за унизително“, подчертава италианският премиер.

„Откакто се разделих с жена си, макар че не исках да го обявявам, за да не я разкривам пред медиите, имам стабилна връзка с личност, която често е била с мен в тези вечери и със сигурност не би позволила на вечеря или след това да се случат абсурдните неща, които някои вестници си измислят“, посочва Берлускони.

Лидерът на дясноцентристката опозиция Пиер Луиджи Берсани прие с насмешка видео посланието на Берлускони и го определи като „притеснителен и печален спектакъл“.

Откакто през 2009 г. се раздели със съпругата си Виктория Ларио, Берлускони не е намеквал, че има сериозна връзка.

Жена му подаде молба за развод, след като премиерът посети партито за рождения ден на 18-годишна неаполитанска манекенка. Ларио обяви, че не може да остане с мъж, който често залита по непълнолетни.

Карима Ел Махруг, известна като Руби Рубакуори (Руби, разбивачката на сърца), отрече да е правила секс с премиера, но твърди, че Берлускони й е дал 7 хиляди евро първия път, когато е отишла на парти в къщата му, защото имала финансови затруднения.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5942 |20.11.2010 Снайпс укривал пари, влиза в затвора за 3 години . 1| 6104 |09.07.2010 Паричков-Рушветов примамва граждани със столевка . 0| 5781 |07.07.2010 Свещеник профука $1,3 млн. църковни пари за проститутки . 2| 5397 |31.05.2010 Преобразяват Париж в морски мегаполис?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads