Реклама / Ads
0| 6398 |10.11.2017 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

И Стивън Сегал бе обвинен в сексуален тормоз

.
Екшън звездата Стивън Сегал стана поредният актьор, обвинен в сексуален тормоз. В рамките на няколко часа, той получи бе обвинен от три актриси. Първо Джулиан Маргулис обяви, че през 1989 г. била поканена на среща в хотелска стая за кастинг. Пристигайки на мястото, там бил само Сегал, който демонстративно носел на кръста си пистолет. Тя побързала да избяга от стаята.
 
Последва съобщение в "Туитър" от актрисата Порша де Роси, че докато са работили по общ проект, на който Сегал бил и продуцент, тя посетила офиса му. Там Сегал казал, че за успеха на филма е важно да си личи, че между двамата има силно привличане. След, което бутнал де Роси да седне и си свалил панталоните.
Актрисата обаче успяла да избяга и се обадила на агента си, която само отбелязала, че Сегал не е от типажа, по който Порша де Роси си пада. Както е известно актрисата е хомосексуална и има брак с телевизионната водеща Елън ДеДженерис.

Няколко часа по-късно и Джени Маккарти припомни свое неприятно преживяване със Сегал, за което е разказвала още през 1998 г. Случката станала през 1995 година, при кастинг за филма "Под обсада" 2. В стаята за кастинги били само Маккарти и Сегал, който по това време е и продуцент на лентата. Актьорът поискал Маккарти да седне до него на дивана, но тя отказала. Тогава Сегал подхвърлил, че във филма има голи сцени и той няма как да прецени дали Маккарти е подходяща, докато тя е с дрехи. Актрисата отвърнала, че спецално е разговаряла с агента си, която я уверила, че в тази роля няма голи сцени.

Сегал обаче отбелязал, че говори за голота, когато камерата не работи и настоял да се съблече. Маккарти за пореден път настояла просто да си прочете репликите, като коментарът бил "Е, поне гърдите си няма ли да ми покажеш". Ядосана актрисата му изкрещяла да си купи нейното видео за "Плейбой" и напуснала стаята. В последствие обаче била застигната от Сегал, който я предупредил да не казва на никого за случката.

Стивът Сегал, който в момента е на 65 години, до момента не е коментира обвиненията. Вълната от сигнали за сексуален тормоз тръгна преди месец с обвинение срещу продуцента Харви Уайнстийн. Последваха обвинения срещу Кевин Спейси, Дъстин Хофман, режисьора Ларс фон Трийр и др.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3200 |10.04.2024 15-годишната Серафина на Бен Афлек и Дженифър Гарнър вече е Фин . 0| 3272 |21.03.2024 Снимки на боксиращия се Макрон повдигат вежди, след като се обяви срещу Путин . 0| 2963 |12.03.2024 Петиция в Прага призова за именуване на улици на герои на Толкин . 0| 3484 |26.02.2024 Регистрираха най-мощното слънчево изригване от 2017 г. насам

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads