Реклама / Ads
10| 9178 |25.01.2016 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Бившата съпруга на Путин се омъжила повторно

.
Владимир Путин и Людмила
Бившата съпруга на Владимир Путин Людмила се е омъжила при пълна секретност, твърдят руски медии.Новият мъж до някогашната първа дама на Русия е предприемачът Артур Очеретни, който е с 21 години по-млад от Людмила (58 г.). Тя е приела неговата фамилия и вече се казва Людмила Очеретная, съобщава в. „Собеседник“.
 

За 37-годишния Артур Очеретни се знае, че е председател на Управителния съвет на фондация “Център за междучовешка комуникация”. Людмила Путина пък беше официалният ѝ патрон. Двамата са сключили брак преди година, но събитието е било пазено като строга държавна тайна. Руски журналисти са установили, че табелката на пощенската кутия на Людмила Путина е сменена с ново име – Людмила Очеретная. Става дума за апартамент на майката на Владимир Путин в кооперация в Санкт Петербург. След развода бившата първа дама на Русия се е нанесла точно в това жилище.

Журналистите проверили личните данни на новата обитателка Людмила Очеретная. С изключение на фамилията всички съвпадали с тези на бившата съпруга на Владимир Путин. Руският президент и Людмила обявиха предстоящия си развод през юли 2013 г. в паузата на балет в „Болшой театър“. На журналистическо запитване Артур Очеретни категорично отказал да коментира личния си живот.

Людмила има от брака си с руския лидер две дъщери. Семейството пазеше личния си живот в тайна. Едва миналата година стана ясно, че по-малката щерка, 29-годишната Катерина Тихонова, ръководи университетски проект за 1,7 милиарда долара – строеж на ново научно крило. Тихонова е фамилията на баба ѝ по майчина линия. Катерина всъщност е кръстена Екатерина, но е сменила малкото и фамилното си име. Знае се защо. Съпругът й Кирил Шамалов (33 г.) е син на приятел на Владимир Путин и вече милиардер. Той държи контролния пакет от акциите в нефтохимическия концерн “Сибур”.

След развода си с Владимир Путин Людмила се появи само веднъж публично – при връчване на награди през април 2014 г. Тогава Путин беше попитан дали Русия скоро ще има нова първа дама. Той се замисли и отговори: “Първо трябва да задомя Людмила, след това ще помисля и за себе си.”

От кухнята на Кремъл твърдят, че с разкритията за дъщеря му Катерина и сега за новия брак на Людмила враговете на Путин целели да нанесат удар срещу президента и да отслабят позициите му. Според запознати животът на Людмила с него е бил крайно труден. Пред близки тя е споделяла, че Владимир бил безчувствен съпруг. Още при първите им любовни срещи той я оставял да го чака с часове. За живота им в Дрезден, където по времето на ГДР той е бил резидент на КГБ, пред близки Путина е споделяла, че за нея това са били години на монотонен и скучен живот.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5516 |17.01.2016 Леонардо ди Каприо иска да играе Путин и Ленин . 3| 7858 |12.01.2016 Рупърт Мърдок се жени за Джери Хол, бившата жена на Мик Джагър . 13| 6840 |28.12.2015 На Путиновия календар за 2016 г. е и кучето-дар от Бойко (ВИДЕО) . 44| 14197 |01.09.2015 Владимир Путин с ново суперсекси гадже?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads