Реклама / Ads
0| 5412 |26.12.2018 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Дарения за хиляди левове прави тото милионерката Гошка

.
Леля Гошка развива сериозна благотворителна дейност.
Най-прочутата тото милионерка леля Гошка не спира да прави дарения за десетки хиляди левове за родния град Искър. Тя прави дарения и в малкото градче Кинтанар дел Рей, където преди две години спечели огромната сума от близо 68 милиона евро.
 

Гошка спечели преди две години баснословните 67,99 млн. евро от испанската лотария.

От обикновена жена, която години наред си изкарва прехраната в Испания, българката се превърна в една от най-богатите жени не само у нас, но и на Иберийския полуостров.

 

"Не спира да помага на своите приятели, роднини и нуждаещи се. Направи дарение на общината и местното училище, купи чисто нова апаратура за Бърза помощ, обнови инвентара на полицията и предостави средства за закупуване на нова техника и компютри", коментира щедростта на леля Гошка Илияна Гложенска от град Искър. От думите й става ясно, че семейството на мултимилионерката е закупило и сградата на старата детска градина. Носят се слухове, че леля Гошка има намерение да я направи социален дом или друг тип учреждение за помощ на нуждаещи се, пише в. "България днес".

 

Тото милионерката, която над 15 години живее в Испания, прави дарения и в малкото градче Кинтанар дел Рей. Именно там в началото на август 2016 г. тя грабна втората най-голяма печалба от лотарията "Примитива" в историята на полуострова. Нашенката предоставяла средства на кметството и помагала на бедни и нуждаещи се испанци и българи. Тя също така разумно е инвестирала и в пазара на недвижими имоти, изкуство, вложила е част от парите в разнороден бизнес, сред който и такъв с международни превози. Понастоящем леля Гошка и семейството й живеят в хасиенда за над 1 млн. евро в тузарски комплекс в Мадрид. Роднините й очакват тя да събере фамилията в палата за Нова година, което се е превърнало в традиция.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7535 |09.04.2018 Принц Хари и Меган призоваха вместо подаръци за сватбата им да се правят дарения за нуждаещи се . 0| 6618 |22.02.2018 Сеул похарчил близо 250 хиляди долара за тридневния престой на сестрата на Ким Чен ун . 1| 8141 |16.07.2017 Млада американка преобрази изкуствения си крак и вдъхнови хиляди . 0| 7789 |11.06.2017 Над 3 хиляди се включиха в ”София прайд”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads