Реклама / Ads
0| 4881 |17.09.2022 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Дейвид Бекам чака 13 часа за последно сбогом с кралицата, отказа специален достъп

.
Дейвид Бекъм Източник: БГНЕС
Почти 13 часа футболната звезда Дейвид Бекъм чака на опашка, за да отдаде почит на покойната кралица Елизабет II. Спортистът, както и много други звезди, е имал възможността да използва специална опашка за достъп в Уестминстър Хол. Той обаче отказал.
 

Бекъм бе похвален от обществото, че се е редил на опашката, която в момента е близо 8 км, заедно с обикновените хора. Той се присъединил към другите скърбящи на официалната опашка в 2 сутринта и прекарал цялата нощ, хапвайки чипс „Прингълс“, шербет лимони, сандвичи, кафе и понички.

 

Британските депутати получават специални пропуски, за да заобиколят обществената опашка и могат да доведат до четирима гости със себе си – привилегия, която беше критикувана от членовете на обществеността като „елитарна“ и „несправедлива“. Daily Mail обаче съобщи, че Бекъм е отказал предложението да скочи на опашката.

 

Вестникът цитира източник, който казва: „Дейвид можеше да избегне всички опашки, но искаше да бъде като всички останали. Той каза, че дядо му не би прескочил на опашката, така че и той не би. Цяла седмица той се чудеше кога е най-доброто време да тръгне и най-накрая отиде тази сутрин“.

 

Бекъм беше награден с OBE от покойната кралица през 2003 г. и доведе баба си и дядо си на церемонията, защото те „бяха тези, които наистина ме възпитаха да бъда голям роялист и фен на кралското семейство“, каза той пред репортери, докато беше на опашката .

 

„Да се ​​издигна, да получа тази чест, но също така и да срещна Нейно Величество, да говоря с нея и да и задавам въпроси - толкова съм щастлив, че имах няколко такива момента в живота си. Всички можем да видим любовта, която беше показана, колко специална беше тя и наследството, което кралицата оставя след себе си. Това е тъжен ден, но е ден за нас да си спомним за невероятното наследство, което тя остави“, каза Бекам.

 

Феновете се обърнаха към социалните медии, за да аплодират решението на пенсионирания футболист да се присъедини към обикновените хора в очакване на неговия ред, за да преминат край ковчега на кралицата, вместо да прескача опашката.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4765 |19.06.2022 Рафаел Надал и съпругата му чакат бебе . 0| 6454 |28.10.2021 Роналдо и Джорджина чакат близнаци . 15| 12221 |30.09.2020 Дейвид Бекъм обу сандали с чорапи и ядоса модния свят и феновете . 1| 5457 |12.06.2019 Криско се похвали, че чака наследник

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads