Реклама / Ads
3| 6274 |11.05.2009 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Део спечели VIP Brother 3

.
Део
След цели два месеца престой в Къщата на VIP Brother, големият победител в риалити шоуто е русокосият Део, пише bliasak.bg
 
Той успя да победи в директен двубой своята противничка Мария Гроздева и да внесе в общата кауза 105 897 лева.

Олимпийската ни шампионка остана втора след като спечели 73 590 лева.

След като Део стана Големият победител в шоуто, той спечели статуетката на ангела изработена от Вежди Рашидов, за човека с най-голямото сърце и заключи Къщата на VIP Brother 3.

Последният епизод на риалитито беше дълъг, но изключително интересен. След отпадането на първият ВИП Съквартирант Ивайла Бакалова, последваха шоу предавания на останалите финалисти.

Първа на сцената излезе Софи Маринова под ръководството на своята дуетна половинка Устата. Рапърът представи на публиката любимите мъже на певицата - Лоренцо и Дачо. От сцената своята подкрепа за Софи даде и бившият й мъж Петър. Той й пожела успех и така показа, че държи на нея и момчетата. Константин също я подкрепи и двамата изпяха акапел „Йовано, Йованке."

След като Устата и Софи направиха премиера на най-новото си парче „Бате, шефе", Маринова изненада всички като заяви, че се отказва от своите пари и sms-и и ги дарява на Мария Гроздева. Певицата се класира 4-та със сумата от 28 044 лв.

Продуцент на Део беше Мартин Захариев. Водещият беше поздравен с музикални изпълнения от Крис, Елица и Стунджи (които дариха чрез него 3000 лева), Дичо и Лора.

Депутатката Антония Първанова, която трябваше да представя Ивайла Бакалова предостави парите за нея на Део, които бяха в размер на 12 000 лева. Дори бабата на блондинът дари пенсията си от 300 лева.

В шоуто на Ицо Хазарта за първи път на сцената беше представена дъщерята на рапъра Аделина. Тя дори се включи в съвместното изпълнение на песента на Ъпсурт и сляпата Божидара „И твойта майка също." Ицо спечели за каузата 17 113 лв и остана 5-ти в класирането.

Много силно беше шоуто на Мария Гроздева, която беше подкрепена от примата на българската естрада Лили Иванова. Сред дарителите на каузата през сметката на олимпийската ни шампионка бяха спортистът Боян Радев, мениджърът Емил Данчев, Лиляна от BB3 и много други.

Петя Дикова беше представена от Валери Запрянов и както тя самата заяви е искала с оставането си да изтрие срама, който може би е бил направен от майка й. В нейното шоу се изявиха част от българските участници в олимпиадите по математика, ученикът на Астор - Данчо, който показа няколко фокуса, Верка, с която Пипи по-рано вечерта пя и певицата Маргарита Хранова. Пипи остана 6-та със сумата от 13 371 лв.

Най-очакваното представяне беше това на Тодор Славков и неговият продуцент Андрей Слабаков. Тандемът спечели за каузата 52 086 лв., които класираха Тошко на трето място. В негова подкрепа на сцената се изявиха "БТР", които изпълниха парчето „Море от любов", Еделина Кънчева и Валя Балканска. Народната певица даже дари пенсията си от 120 лева. Любимата дъщеря на Тодор също излезе, за да подкрепи татко си.

VIP Brother 3 събра за два месеца общата сума от 1 635 315 лева. В благотворителната кауза се включи и списание Story, които дариха на децата от училище "Луи Брайл" боядисани яйца от родни звезди.

В четвъртък и петък започват благотворителни концерти, на които ще се правят отчети за изразходването на парите за каузите.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 12827 |10.05.2009 Гавра с ЛиЛана в американско шоу . 0| 5875 |08.05.2009 Омъжи ли се Ума Търман . 11| 8497 |08.05.2009 Аня Пенчева мисли за отмъщение на Брадъра . 7| 10070 |01.05.2009 Божидара аут от ВИП брадър-3, Део и Пипи остават

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads