Реклама / Ads
1| 8275 |25.03.2016 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Дерт! Маша 9 месеца на сухо

.
Мария Шарапова
Секссимволът на световния тенис Мария Шарапова го е закъсала и в интимния живот. Рускинята, която бе хваната в употреба на допинг и чака наказанието си, не може да се похвали с нищо хубаво през последните месеци.
 
Маша доверила пред свои приятелки, че не е правила секс от девет месеца, пише американското клюкарско издание "Нешънъл Енкуайер". Според медията Шарапова се жалвала пред близките си, че откакто се раздели с Григор Димитров, мъж не я е пипнал.

Маша и Гришо обявиха раздялата си в края на юли миналата година. Двамата бяха заедно почти три години, но рускинята го заряза заради изневерите му. И докато наш Григор бързо се уреди с ново гадже, в лицето на 37-годишната Никол Шерцингер, Шарапова не може да го прежали и да си намери друг досега.

Тенисистката не си падала по секса за една нощ и затова предпочитала да изчака, докато не си хване някой за по-сериозно. Това обаче не се случва вече девет месеца след раздялата и така считаната за един от големите секссимволи в световния спорт Шарапова стои на сухо! Тя доверила пред най-доверените си приятелки, че за последно е мачкала чаршафите в края на юни с Григор. В последния месец с него не са правили секс, тъй като отношенията им вече били обтегнати.

Маша си признала, че липсата на креватни упражнения започва да я изнервя, тъй като воплите на тялото си казвали думата. А освен това има и куп други проблеми и вече тотално била врътнала. Напоследък тенисистката ползвала услугите на психолог, но засега нямало особен резултат и продължавала да е кълбо от нерви.

Шарапова шокира спортната общественост като си призна, че е хваната в употреба на забраненото вещество мелдоний. Въпреки че я очаква сериозно наказание, тя продължава да тренира. Също така запълва времето си с разходки в планината и посещения на културни мероприятия.

С мъжете обаче положението продължава да е плачевно. Приятелките даже я посъветвали да перне някого еднократно, за да освободи напрежението, пък после да си чака голямата любов. Освен че си няма никого, че кариерата й се срина и че загуби милиони от спонсорски договори, Мария е принудена да търпи и любовните гукания на Гришо и Никол, които често демонстрират колко се обичат.

Маша даже коментирала, че от драмата с допинга имало нещо положително - след като не ходи на турнири, няма къде да се засече с бившия си, когото явно още не е преживяла напълно.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6922 |24.07.2015 Гришо призна за раздялата с Маша . 0| 5447 |12.01.2015 Гришо и Маша в Мелбърн, готвят се за Australian Open . 1| 5770 |12.12.2014 Гришо и Маша си търсят елха ВИДЕО . 1| 6503 |11.11.2014 Маша с пръстен на наша дизайнерка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads