Реклама / Ads
0| 7338 |31.07.2016 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Диляна Попова: В момента не мисля за нова връзка, чашата ми е пълна

.
Диляна Попова
”Асен е страхотен баща, няма как да му се отрече”. Това каза в интервю за предаването „Тази неделя” моделът, дизайнер, и актриса Диляна Попова. Тя изтъкна, че синът й Борил и баща му Асен Блатечки имат силна връзка и актьорът се грижи прекрасно за детето.
 

Справям се финансово, започнах да работя вече. Нямам проблеми, посочи Диляна Попова. Тя призна, че в момента не мисли за нова връзка. „В момента съм на етап, в който не редя планове и не си мисля кое и как трябва да се случи. Чувствам се спокойна и живея за момента. Забавно ми е с Борил и нищо друго не ми липсва. Имам работа, имам си детето, имам приятели, ходим на почивки, чашата ми е пълна, както се казва. Щастлива съм и съм спокойна”, обобщи Диляна Попова.

 

Бих изживяла по същия начин нещата. Направих си извод да не обвиняваш, а да се обърнеш към себе си, да знаеш кое е това, което ти може да промениш, да не очакваш някой друг да те направи щастлив или да ти разреши проблема, допълни тя.

 

Жълтата преса навлезе прекалено рязко и много агресивно в живота ми. Обяснимо е, явно масата от хората по някакъв начин се хранят с такъв тип новини. Най-обидно ми беше в момента, в който бях бременна. Смятам, че съм силна и мога да се защитавам от много неща, но в такъв момент имаш нужда да се почувстваш защитен, каза още моделът и актриса. В най-тежките й моменти обаче до нея винаги са били майка й, сестра й и приятелите й.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 12177 |02.07.2016 Люси Иларионов: Тежах 180 кг., в момента съм под 130 кг. . 1| 5564 |28.02.2016 Филипините обмислят забрана за Мадона . 5| 9063 |06.12.2015 Асен Блатечки: Живея не с Диляна, а с дъщеря си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads