Реклама / Ads
7| 11744 |12.06.2012 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Галева и Ангелинка комшийки в Лондон

.
жената на Самоковеца - Ангелинка
Изгнаница сред баровци. Това е присъдата на жената на беглеца Пламен Галев - Емилия. Дупнишкият бос я е изпратил в най-тузарския квартал в Лондон - Саут Кенсингтън.
 

Там Емилия заедно с двете си деца е съседка на почернената съпруга на убития през 2003 г. Константин Димитров-Самоковеца - Ангелинка, пише Стандарт. Жилищата на двете "отчаяни съпруги" са само на миля и половина от кралския дворец, който в момента приютява младоженците принц Уилям и Катрин Мидълтън.


10 000 паунда - толкова постъпват по сметката на Емилия Галева почти всеки месец, показва разследването срещу дупнишките феодали. "Не живее много охолно като изгнаница", коментират злите езици в България. Оказва се, че Пламен Галев обаче е използвал интересна схема за настаняване на съпругата си - вместо да купува жилището си в английската столица, дупнишкият бизнесмен е взел под наем тузарския апартамент за 999 г.

"Очевидно е търсел някаква символика, като е намекнал на Емилия, че си отива за цял живот от него", шегуват се в Дупница.

Пламен Галев и неговият "брат" Ангел Христов обичат символиката. Когато в началото на века регистрират първата си офшорка в Кипър, двамата я кръщава "Пи Ей Джи Норт Адамс". "Пи Ей Джи" или "ПАГ" на кирилица всъщност означава "Пламен и Ангел Галеви", смятат разследващите.

Бингото за разследващите обаче идва от компютъра на "бушона" в схемата за пране на общо 36 млн. лв. Методи Ковачев. Хард дискът на компютъра изглежда надлежно изтрит от всякаква уличаваща информация. Компютърните спецове обаче успяват да възстановят информацията в него. Така попадат на дълъг списък от надлежно описани парични транзакции - над 600 на брой. Парите са вкарвани в 2 български банки и прехвърляни по сметки на фирми в над 11 държави. "Все още търсим къде са скътани парите по сметките на Пламен Галев и Ангел Христов. Дебнем откъде ще изтеглят пари, за да можем да локализираме къде се намират", казват от спецпрокуратурата.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 32470 |07.06.2012 Галена лъсва в нов порно клип . 14| 15560 |07.06.2012 Ани Салич бясна . 0| 10498 |06.06.2012 Д-р Енчев изостави джипа си и подкара служебния автомобил на своята секретарка . 13| 17534 |05.06.2012 Страх обзе любимите жени на Таки и Брендо

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads