Реклама / Ads
11| 10990 |27.08.2013 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Гардове на Путин окупираха Сапарева баня; там чакат и руския президент

.
Владимир Путин
Известните московски треньори по карате Мирзоев и Нерусшев бръмчат от София за 30 минути до минералните бани, броят по 120 лв. за грийн таксита, лапат пържоли по 400 г. в ресторант Гейзера.
 

Курортистите и жителите на Сапарева баня са смаяни от засиленото присъствие в града на най-известните руски каратисти. Това са гардовете на президента Путин, пише в. Вяра. Те превзеха минералната баня в курортното градче. От две седмици спортистите от Кремъл идват за рехабилитация в малката Москва – Сапарева баня. Каратистите приличат на древните исполини – близо двуметрови мъже, които са населявали Земята преди потопа. 

Някои от тях са с наднормено тегло, но с невероятна бързина и физическа техника. Те са впечатляващи и с голямата си отзивчивост и любезност, която проявяват в общуването си с местните хора. Всички са членове на фонд „Ред, справедливост и милосърдие” с президент Вадим Игорович Поспелов. Той беше удостоен със званието „почетен гражданин на Сапарева баня” от кмета Сашо Иванов и съветниците на курортната община, защото инвестира над 20 000 000 лв. 

Поспелов има изключително голяма заслуга в Сапарева баня за изграждане на медико-рехабилитационен център с уникални възможности за генетична диагностика и лечение. Реализацията на българо-руския проект ще гарантира бъдещо икономическо развитие на региона, като ще даде възможност за жителите на община Сапарева баня да се разкрият нови работни места. Услугите, които ще предлага центърът, ще бъдат ползвани от жителите на общината при преференциални условия. Вадим Поспелов е професор, ръководител на генетическо направление, разработил медицински препарати за лечение на онкологични заболявания и диабет. 

Автор е и на четири метода за профилактика на онкологични и ендокринни заболявания. Награден е с ордена „Света Анна” и орден „Обществено признание” на Русия и др. Президентът Путин е почетен член на фонда. Местните хора шушукат” „Дай боже за Богородица или есента да дойде и Путин в България за първата копка на газопровода „Южен поток” и дано мине и оттук, през Сапарева баня”. Руският президент Владимир Путин е носител на черен пояс седми дан кекусин карате.
 

Първата копка на големия руски балнеоложки комплекс, който ще строи фонд, приближен на Путин, е най-чаканото събитие за цяла Югозападна България, не само в Сапарева баня. Малкият планински град за кратко време устремно дръпна икономически нагоре и кметът на Сапарева баня инж. Сашо Иванов признава, че това до голяма степен се дължи и на предстоящата крупна руска инвестиция. Останалите югозападни градове с трепет очакват кога ще бъде хвърлен руският спасителен пояс на Сапарева баня. С инвестицията руснаците ще спечелят симпатията на хората от половин България, на които да са най-бедните в ЕС, вече не е алтернатива за живот. В Югозападна България беше най-силното присъствие на военни машиностроителни заводи, изпълняващи руски държавни поръчки, и хората си построиха къщите от руски пари.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 8185 |10.04.2013 Шофьорската книжка на Путин пътува във влак до Мюнхен . 7| 14024 |19.06.2012 Депутати и гардове от НСО въртели секс оргии в Огледалната зала в НС . 8| 6703 |02.11.2011 Путин командирова руски баби и дядовци в България . 19| 9459 |21.10.2011 Путин иска Азис за кампанията си; Азис иска 300 000 евро?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads