Реклама / Ads
35| 23681 |06.11.2013 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Генка Шикерова с нова брутална изцепка в ефир

.
Невероятен гаф създаде за пореден път двойката водещи на сутрешния блок на БТВ. Генка Шикерова и Констатин Караджов за пореден път не разбраха как да водят разговора в студиото и приписаха думи на Цветан Бонев, един от проверяваните от прокуратурата за насаждане на расова омраза.
 

Водещата изчете думи от митинга в защита на наръганата Виктория, в които се призовават българите да се въоръжават. Генка Шикерова подложи на кръстосан разпит Бонев, като го попита какво е завършил, какво работи. Оказа се, че младежът е завършил спортно училище с профил футбол и е безработен. Кой ви дава пари тогава, попита Шикерова. Бизнесмени, които са водени от чистата идея да защитим България, отговори Бонев. Тук се намеси Елена Ваташка от Сдружението на футболните привърженици, която също е била на митинга. Не ни подлагайте на този разпит, искам да помогна на прокуратурата, думите, които изчетохте са мои, каза Ваташка.

За да затвори предварително устата на водещата на БТВ тя каза, че е завършила английска филология и не е безработна. Това видимо изнерви Генка Шикерова и тя реши да зададе три пъти въпроса с какво иска да се въоръжи Ваташка. Всеки българин може по надлежен ред да закупи и съхранява оръжие, отговори тя.

Изкривявате думите ми, казах че боклуците са политиците, които ангажираха огромен полицейски ресурс за охрана на бежанците. Как е възможно да се охранява границата без да се стреля, попита Ваташка. Косьо Караджов реши още по-нелепо да коментира, че ако българските граничари стрелят, Турция може да възприеме това като нападение. В студиото беше и Даниел Стефанов от антирасистка организация, който остро възрази срещу Ваташка. Вие къде живеете, попита той. Живея в държава, където колят пенсионери, отговори шефката на привържениците.

Вие чували ли сте за фашистките групи, продължи атаката Шикерова. Това са хора, които убиха милиони в началото на миналия век, изцепи се водещата очевидно забравяйки, че Холокоста е в средата на 20 в. В студиото се появи и Радослав Стоянов от БХК, който не крие хомосексуалната си ориентация. Стана ясно, че той е отказал да седне на една маса с останалите гости. На критиките на ВМРО, че защитават само хомосексуалисти и хора от малцинствата той отговори, че Хелзинкския комитет защитава българи, които нямат български произход. Всички хора от малцинствата са български граждани, обясни каламбура Стоянов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 18364 |26.10.2013 Фандъкова ожени Диана Найденова за старата й любов . 10| 14477 |30.08.2013 Шок и ужас в Нова - отлагат старта на Виктор Николаев и Ани Цолова . 2| 9548 |09.08.2013 Софи Маринова хвърлила око на сина на Тони Стораро . 2| 9411 |26.06.2013 Наталия Симеонова мами във фейсбук ?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads