Реклама / Ads
1| 9933 |20.10.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Големите гафове на силния пол

.
Думичката "гаф" не е приятна за ничии уши. Но от нея много повече се стряскат представителите на силния пол. Като едни много раними същества, те стават особено чувствителни, ако не са признати за идеални любовници.
 

Научно доказано е обаче, че доста мъже допускат гафове в леглото, които пречат секса да стане незабравимо преживяване за партньорката им. Според изследвания на сексолози почти всяка жена е срещала мъж от типа „безнадежден”, когато се е стигало до по-близки отношения.

За всичко това обаче си има оправия, както казват старите хора. Една от рецептите кавалерите от този тип да престанат да гафят в леглото е просто да бъдат “превъзпитани” и научени на правилен подход към секса.

Старата поговорка гласи: „По дрехите посрещат, по ума изпращат”. Често именно външният вид на мъжа става препъни камък. И ако с горната част от дрехите, жените горе-долу могат да се примирят, с бельото всичко стои по друг начин. Меко казано, много жени не са на себе си, когато видят възлюбения си облечен с доста странно бельо: семейни слипове на цветенца, юношески плувки или (което е още по-лошо) умопомрачителни мъжки прашки.

Не по-малко удивление предизвикват и някои други детайли от мъжкия гардероб: потникът - „алкохолик” или старата любима тениска (цветът й трудно може да се определи), която се носи под ризата, пуловера и т.н. Съвсем отделно внимание заслужават чорапите. Това е толкова незабележима част от мъжкия гардероб, която представителите на силния пол не смятат за необходимо да свалят преди лягане в леглото. Ако можеха само да се погледнат отстрани! Виждали ли сте нещо по-смешно от гол мъж по чорапи?!

Жената в този случай трябва да се държи внимателно, за да не обиди партньора си. Съвсем неуместно е тя да се превива от смях или да го прониже с леден поглед, виждайки го само по бельо. Тя може да му подари ново – по неин вкус и преценка. Ако мъжът откаже да го носи, тя може да изиграе ролята на обидена девойка „Защо не носиш моя подарък? Не ти ли харесва?”.

Ако мъжът проявата настоятелност (т.е. отказва да си сваля чорапите или да носи прилично бельо), поставете му ултиматум. Или без чорапи и боксерки (между другото повечето жени намират последните за приемлив вариант на мъжко бельо), или няма да има секс. Никой мъж няма да се откаже от секса в полза на чорапите и боксерките!

Жените обичат милите и ласкави думи. Никой не се отказва от приятните думи, но всичко трябва да съответства на мястото и времето. А мъжете много-много не обичат комплиментите. Някои от тях просто не могат да осъзнаят, че по време на интимната близост невербалните средства за общуване (целувки, израз на очите и т.н.) могат да бъдат много по-красноречиви, отколкото виковете :”Ти ме побъркваш!” „Губя ума си по тялото ти!”.

Всички проблеми, свързани със секса, трябва да се разрешават по пътя на доверителния разговор, съветват психолози. Просто кажете на партньора си, че вие всичко разбирате и без думи, достатъчен ви е само един ласкав поглед. Понякога мъжете, които не са твърде опитни в „тази работа”, смятат, че словесната тирада възбужда тяхната партньорка.

Празното многословие и непонятното мълчание са двете крайности на мъжкото поведения по време на секс. Трудно може да се понесе и мъжът, който отговаря на вашите ласки просто с мълчание. Той като че ли ви казва: „Досети се, скъпа, харесва ли ми това, което правиш или не?”. В този случай отново трябва да проведете откровен разговор (за кой ли път?!) и да разберете какво иска той, какво му харесва и т.н. Помолете го да не сдържа емоциите си, а просто да се наслаждава на интимните мигове.

Мъжът не винаги радва партньорката си и със своята чистоплътност. Особено приятно е той да мирише на чисто или в най-лошия случай - да не мирише на нищо. Но голямо удивление предизвикват и хигиеничните процедури, които мъжът извършва в банята след интимната близост. Докато той се „плиска” с вода, жената се опитва да измисли стотици причини за обясняване на тези водни процедури ( „Измива си греховете по този начин!” или „Гнуси се от мен!”).

Какво може да направите в този случай? Можете да го изпреварите в банята. Нека той да лежи в леглото с усещането че някой иска да отмие тялото си от допира с него. Има и по-мек вариант (ако разбира се успеете): предложете му да не бърза и заедно да си вземете душ, което е много по-приятно.

Бързото взимане на душ е само една от формите на мъжкия егоизъм. Другите варианти са гледане на телевизия, компютърни игри и т.н. Ако мъжът до вас се държи по този начин, помислете си искате ли да споделяте с него леглото си.

Често след секс мъжете задават въпроса: „Как беше? Хареса ли ти?”. Те правят това не от загриженост към вас, а защото се нуждаят от повишаване на собствената си самооценка и самоутвърждаване. В такава ситуация жената понякога не знае какво да каже. Особено ако е било „не много добре”.

Изходът отново е същият: да го изпреварите. Нежната целувка може да каже много. А на най-недосетливия мъж можете да прошепнете думите, които той иска да чуе именно в тази минута.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5158 |20.10.2010 5-ма от спасените миньори се венчават в църква . 3| 6281 |20.10.2010 Ван Дам получи инфаркт по време на снимки . 3| 6995 |19.10.2010 Тостер пече филийки с образа на Исус . 3| 10453 |19.10.2010 Емо Чолаков шиел гоблени

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads