Реклама / Ads
12| 9913 |05.02.2013 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Халваджиян и Дългия ще си мерят рейтингите

.
Фирмата на Магърдич Халваджиян „Глобал вижън" пуска ново комедийно предаване по Нова телевизия, наречено „Като две капки вода". От bTV не закъсняха - срещу Магардич изправят залязващият напоследък Слави Трифонов с комедийно предаване „Младост 5”.
 

В „Като две капки вода" ще участват познатите ни вече актьори от „Пълна лудница", съобщава „Всеки ден". Основна двойка ще са Димитър Рачков и Мария Игнатова.

Комедийното предаване на Дългия „Младост 5" пък ще бъде „първото у нас комедийно шоу без сценарий", похвалиха се от телевизията. Действието в рубриката се развива в „дома" на двама съквартиранти - Краси Радков и Иво Сиромахов.

Апартаментът, който обитават, е мястото, където се случват събитията и където често ги посещават очаквани и неочаквани гости. На всеки от актьорите се дават персонални напътствия от Модератора в слушалката. Насоките на Модератора могат да бъдат много различни, като например „Току-що си видял призрак", „Говори като свещеник", „Дръж се като ескимос", „Имитирай стюардеса", „Чувстваш се като Джон Траволта" и много други.

Подобен ще бъде и принципът в „Като две капки вода". Огромната разлика ще бъде в това, че актьорите на Магърдич ще пеят. В него на сцената ще излизат известни личности - но не такива, каквито ги познаваме, а с напълно нова самоличност. Задачата им ще бъде да влязат в образа на световна музикална звезда - да придобият нейната визия и сценично поведение, да пресъздадат неговия глас и стил на пеене. То ще се прави със сценарий.

„Младост 5" е българският вариант на световния формат „Шилерщрасе" на компанията „Севън Уан Интернешанъл", който се базира изцяло на изкуството на импровизацията и на актьорските умения на главните действащи лица. „Като две капки вода" пък е един от най-популярните формати на добре познатата холандска компания „Ендемол", пожънал небивал успех в страни като Великобритания, Испания, Италия и дори в далечните Китай, Аржентина, Чили и др. Там е познат с името „Лицето ти ми изглежда познато".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 8267 |09.02.2012 Проблеми с очите мъчат Дългия . 20| 8608 |17.11.2010 Халваджиян отмъкна "Мюзик айдъл" от Иван и Андрей . 4| 6179 |29.10.2010 Дългият се готви за шоу на три континента . 1| 6191 |12.10.2010 След Буш и Обама "на мушка" - замерят го с книга...

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads