Реклама / Ads
47| 25973 |18.02.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Яна сама пуснала в Интернет откровенията с 'френска любов'?

.
Адреналинката Яна
Русата фурия Яна, по-известна като бивша адреналинка от шоуто „Господари на ефира”, сама пуснала в интернет порно клипчето, в което тя е главна героиня. Това разкриха източници на Frognews.bg от родния на красавицата Бургас. Според тях Яна търсела сгоден начин да се върне в медийното и общественото пространство.
 

След напускането на „Господари на ефира” и раждането на сина си тя изпаднала в изолация от светския живот, а нямала и покани за изяви и работа. Новият проект, над който работела – създаване на детска школа за художествена гимнастика и танци, се нуждаел от реклама и популярност. Така обстоятелствата мотивирали адреналинката да изфабрикува сама аферата с порно клипа.

Според пиар експерти, независимо кой стои зад пускането му в интернет, Яна отново е превзела страниците на вестниците, почти всички телевизии обсъждат живота й, а интернет сайтовете и форумите генерират бомбастичен трафик от скандала с порното.

Клипчето символично се появи в глобалната мрежа на празника на влюбените „Св. Валентин”, 14 февруари и освен октопода Алексей Петров, е другият медиен хит на седмицата.

На секс документа е запечатана осем минутна сесия, в която адреналинката прави натурална френска любов със старо гадже от морския град. Във вторник Яна призна от ефира на телевизия съвсем спокойно, че забавлението е правено преди 5 г., когато още е била ученичка. Без свян и чувство на угризение тя обясни, че след време няма да крие от детето си, какво се е случило. Ако трябвало, щяла да наеме и психолог, за да не го травмира. 23-годишната дама още разкри, че имала артистичен талант и смятала да го разкрие.

Яна подозира, че ученическата й авантюра била злонамерено използвано от бащата на сина й, с който са разделени непосредствено след раждането. За да й отмъсти, той го копирал от архива й и го пуснал в интернет. Тя обаче не можа да обясни защо е запазила в архива си секс игрите, в които е главна героиня.

Русокосата чаровница още призна, че мъжът, когото изоставила, бил гей и я пребивал често. Засегнат от обвиненията й Ивайло веднага отговори на удара. Той обясни, че звездата от „Господари на ефира” редовно се напивала и непрекъснато му изневерявала. Ивайло отрече да има нещо общо с появата на клипа в мрежата и също намекна, че инициативата вероятно е на палавата Яна.

Медийни наблюдатели са озадачени, че скандалът все още е останал незабелязан от старите колеги на Яна – „Господари на ефира”. Други пък твърдят, че юнаците от шоуто, които са готови да осмеят всяка простотия, сега умували направо да и присъдят Златния скункс за цялостно порно творчество.

Психолози от неправителствени организации, занимаващи се със закрила на деца обаче са категорични, че ако подобно нещо се появи в европейска страна или САЩ, кариерата на това лице приключва окончателно, още повече, ако има намерение да се занимава с обучение на деца. Те твърдят, че във всяка цивилизована страна появата на подобен клип ще бъде и достатъчно силно основание Агенцията за закрила на децата да предприеме разследване срещу самоуката актриса, която вече отглежда дете и претендира да е майка. В България обаче Агенцията, която трябва да пази децата се активизира само, когато се разчуе, че дебилен баща редовно изнасилва 2-годишното си дете (случая от тези дни в Сандански).
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5878 |18.02.2010 Служители на Бога обявиха музиката за порок . 0| 6047 |17.02.2010 Обявиха на търг тайни писма на Кенеди . 32| 26569 |17.02.2010 Адреналинката Яна: Всяка насилвана жена трябва да реагира . 1| 18794 |16.02.2010 Вагина и чифт голи крака стряскат мъжете

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads