Реклама / Ads
7| 6205 |22.11.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Яне яхна кон, Галя - предпочете раздумката

.
Яне Янев
Политиката има пръст в нашата връзка, запознахме се на една предизборна среща. Това сподели в предаването "На кафе" по Нова телевизия избраницата на лидера на РЗС Галя.
 

От думите й се разбра, че годеницата на Яне от доста време работи с лидера на РЗС, но като строг и справедлив човек, който не владеел особено флирта, и правел малки жестове, които подсказвали, че тя не му е безразлична.

На свой ред Яне Янев сподели, че бил оглеждал много момичета през годините, но Галя му направила уникално впечатление. На въпросната предизборна среща през 2005 г. той се влюбил в нея и помолил да му намерят телефона на Галя и така започнало всичко.

На въпрос как се справя с взискателността на Яне, Галя поясни, че двамата са свикнали един с друг и ако са имали недоразумения, вече са ги изгладили. Галя призна обаче, че във връзката им тя прави повече компромиси.

Що се отнася до 15-годишната им разлика, младата дама не крие, че докато не го познавала добре, малко се притеснявала от това. В отговор Янев репликира шеговито:  “Аз даже си мисля, че е прекалено стара за мен.

По думите му той е от патриархално семейство, където ценностите са водещи. “Който не е живял в такъв тип семейство, много е загубил от живота си”, коментира Яне и даде пример как баба му не давала на майка му никога да й помага, защото смятала, че тя трябва да върши всичко.

“Всеки си знаеше мястото на масата, последен влизаше дядо ми и разчупваше питката. На големи празници ходехме на черква заедно. Имаше една изключителна спойка в семейството. Под семейство разбирам всичко това, а всичко друго се обезсмисля”, беше категоричен той.

Оказа се, че избраницата му Галя също подкрепя такъв вид семейство, което е знак, че между двамата нещата наистана изглежда, че ще се получат.

Пред зрителите на Нова телевизия лидерът на РЗС Яне Янев показа и завидни умения в яхането на кон и как се държат юздите. Годеницата му Галя беше многократно увещавана да се качи на чистокръвната порода английски кон, но не пожела, като се оправда с обувките си, които били на много високи токчета. В присъщата за Янев непреклонност, той  се закани да научи Галя да язди.

По думите на лидера на РЗС язденето е генетична обвързаност. Той разкри, че упорито тренирал езда в конната база в Пловдив.

Припомняме, че лидерът на РЗС връчи годежен пръстен с диамант на приятелката си по време на камерна церемония в луксозен столичен комплекс. Сред гостите бяха политически приятели и сподвижници, както и роднините на двамата.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 12077 |22.11.2010 Таен списък с гейове в МВР . 1| 9878 |21.11.2010 Долчe и Габана на съд за 1 млрд. евро . 7| 5922 |20.11.2010 Снайпс укривал пари, влиза в затвора за 3 години . 15| 10273 |19.11.2010 Скарлет Йохансон лудна по българския си бодигард

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads