Реклама / Ads
19| 7292 |15.07.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Явор Бахаров спипан с марихуана

.
Явор Бахаров
Звездата от сериала “Стъклен дом” Явор Бахаров бе задържан с по-малко от грам марихуана и пренощува в ареста на столичното Първо районно
 

Това съобщава “24 часа”. От МВР потвърдиха вчера, че около 23,30 ч 26-годишният актьор е бил спрян за рутинна проверка на ул. “Г. С. Раковски”. Докато преглеждали документите му, полицаите открили у него хартиено пликче с марихуана. Бахаров бил отведен в районното, където останал до сутринта, разказаха полицаите. При справка в информационните масиви на МВР се оказало, че телевизионният любимец е регистриран за хулиганство през 2007 г., когато счупил стъкло на кола. При последвала експертиза на откритата у него трева било установено и точното количество – 0,75 г, добавиха от СДВР.

Оттам допълниха, че материалите по случая са докладвани в Софийската районна прокуратура, която трябва да прецени по кой член от Наказателния кодекс да повдигне обвинение на актьора. От Първо РПУ обясниха вчера, че при подобни случаи с доза по-малка от грам, прокуратурата понякога ги считала за маловажни, въпреки че държането на еднократна доза е престъпление по Наказателния кодекс. Ако количеството открито у Бахаров се сметне за незначително той ще бъде глобен до 1000 лева. При стария случай на хулиганство Явор бил задържан в полицията, след като счупил стъкло на автомобил на площад “Народно събрание” през 2007 г. Разследването по случая било приключено от дознател в СДВР и е предадено с мнение за съд.

Явор се прочу с участието си в “Стъклен дом”, където героят му се казва Хари. Приятелката му - актрисата Луиза Григорова, е негово гадже и в популярния сериал, а героинята й се казва Алекс. Братът на Явор е друг известен актьор - Захари Бахаров, който е една от зведите на Народния театър и еглавен герой в другия нашумял български сериал “Под прикритие”. Луиза Григорова вчера опроверга информацията за задържането на Явор. “Всъщност той ми каза, че е бил с един негов приятел във вторник вечерта. Спрели са ги за проверка, преджобили са ги и в приятеля на Явор са открили цигара с марихуана. Написали са акт на човека, а Явор е отишъл с него до районното, за да не е сам. Но не е истина, че са хванали марихуана в Явор. Той не ми беше казал, сигурно за да не се притеснявам”, разказа Луиза.

Двамата вчера следобед работеха по сцени от “Стъклен дом”. Свързвахме се с нея, докато имаше кратка пауза, а телефонът на Явор беше изключен. “Той в момента снима, така че няма да може да говори”, каза още Луиза. Малко по-късно вечерта двамата имаха планове да тръгнат към морето. “Това са глупости. Моля те, не ме занимавай повече с това”, каза брат му Захари Бахаров. (24 часа)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 54| 16926 |13.07.2011 Слави чист от дрогата . 5| 6986 |12.07.2011 Преслава стана столичанка срещу 300 бона . 12| 22048 |12.07.2011 Адреналинките на „Господари на ефира“ – интимни помежду си? . 7| 18273 |12.07.2011 Кристина Димитрова сваля мистър с яки бицепси, агент Тенев газ пикае

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads