Реклама / Ads
0| 6997 |22.12.2015 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Кайли заголи дупе като кака Ким

.
Кайли Дженър Източник: сп. Interview
Кайли Дженър неведнъж е признавала, че вижда най-голяма конкуренция за слава в лицето на сестра си Ким Кардашиян. 18-годишната моделка често подражава на по-голямата си роднина и то не само в облеклото. Преди повече от година Ким се закани да "счупи нета" с провокативната си гола фотосесия за сп. Paper.
 
Дали успя, не е съвсем ясно, но пък кадрите станаха легендарни и към днешна дата все още различни известни личности и фотографи често правят асоциации в творчеството си с тях. Снимките на Кардашиян обаче може да минат съвсем скоро в забвение, защото малката Кайли е на път да измести кака си с още по-дръзка визия.

Тийнейджърката засне разголена и провокативна фотосесия за сп. Interview, в която макар и да не остава дибидюс, показва доста от формите си. На част от кадрите се вижда дупето на Дженър, което е в пъти по-малко и според някои по-секси от това на кака Ким, а на други риалити звездата и модел позира фронтално в златисто латексово боди без гръб, което е залепнало като втора кожа за тялото ѝ и очертава дори зърната ѝ.

Пред медията половинката на рапъра Тайга разкри, че обича славата, но се опитва да остане земна и да не се главозамайва.

"Опитвам се да не изгубя себе си, защото вярвам, че вече така или иначе съм загубила много... най-вече младостта си. Струва ми се, че някой ден ще погледна назад и ще си кажа: „По дяволите, иска ми се да си бях останала обикновено дете и да имам нормални тийнейджърски години, правейки много от нещата, които правят приятелите ми“. Но славата също така е благословия", каза Дженър.

Звездата добави, че известността я напряга и дори има безсънни нощи.

"Събуждам се всяка сутрин напрегната. Не знам защо. Сякаш имам някакъв проблем. Постоянно си мисля, че някой е написал нещо гадно за мен и трябва да проверя в интернет какво се случва. Най-големият ми страх е, че ще се събудя и ще открия нещо лошо за себе си онлайн", издаде брюнетката.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 9745 |09.10.2015 Скандалното дупе на Victoria‘s Secret . 2| 8301 |01.10.2015 Болт напълни дупето на стриптийзьорка с долари . 0| 8843 |04.08.2015 В Бразилия избират "Мис дупе" . 1| 13982 |29.07.2015 Куба на Фидел тури в джоба дупето на Ким Кардашиян

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads