Реклама / Ads
1| 13504 |12.04.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Какво най-отблъсква мъжете?

.
През първите няколко месеца на една връзка повечето мъже се притесняват и анализират детайлно какво се случва между вас. Ето най-честите им тревоги:
 

Дали не е прекалено рано да се обвързвате
Не може да се каже, че в началото мъжете планират точно съвместното ви бъдеще. Но идва един момент, в който ти правиш нещо, което се превръща в знак, който го кара да се чуди дали да не изчезне от тези отношения на момента. Вземи за пример Георги*, 33: „Момичето, с което излизах ми каза, че не си представя да отиде на море на палатка, защото не можела да съществува без баня. А аз обожавам къмпингите! Стана ми много тъпо и постоянно мислех как ще се разбираме лятото. Оттогава нататък всяко нещо, което ме дразнеше в поведението й беше крачка назад и така, докато в крайна сметка осъзнах, че не сме един за друг и скъсах с нея“.

Дали сексът ти харесва
След известен период, в който са били необвързани, мъжете се надяват най-после да започнат да получават редовен секс. Но това не им пречи ужасно да се притесняват дали не са позабравили някои от уменията си. „Веднага щом започна да спя с една мацка, не знам точно какво й харесва в леглото и ме хваща параноя дали й е приятно“ – казва Петър*, 26. Затова споделяй дали партньорът ти прави каквото трябва между чаршафите. Недей само да лежиш и да чакаш да свърши – това продуцира единствено досада и за двамата. И не си мисли, че не разбира, като симулираш оргазъм.

Без пари не може
Няма да срещнеш Чичко Паричко в дискотека в Студентски град. Въпреки това мъжът се притеснява, че може би не е достатъчно финансово обезпечен за жена като теб. „Случвало ми се е да се усетя как дебна какво говори, за да си направя сметка какъв е начинът й на живот – признава си Деян*, 28. Мъже, ако чуете, че предпочита да не работи, а да бъде домакиня, когато някой ден се омъжи и има деца бягайте. Една стотинка няма да видите от тази жена, само претенции.

Тихите води са най-дълбоки
Едно момче среща едно сладко момиче, което не го критикува, че някога е спал с проститутка. Минават три месеца и нещата се обръщат на 180.
„Излизах с едно момиче, което беше много готино, но изведнъж се промени коренно – разказва Симеон*, 24. Започна да ми влиза в и-мейла и ме обвиняваше, че й изневерявам. Чудех се какво се случи с приятелката ми“. Тези неща до 6 месеца си проличават. Не бързайте да се нанасяте заедно, дори и да сте в пълен възторг един от друг.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 9527 |12.04.2010 Принц Хари хвърля £10,000 за шампанско в елитен нощен клуб . 2| 6070 |10.04.2010 Елизабет Тейлър пред олтара за 9-ти път . 4| 5775 |09.04.2010 Сър Алекс Фъргюсън напада играчи на Байерн след загуба . 11| 10215 |08.04.2010 Милеви са първите елиминирани от Биг Брадър Фемили

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads