Реклама / Ads
3| 9671 |26.11.2012 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Кърджилова намира за налудничаво да се гледа в огледалото повече от 3 минути

.
Радина Кърджилова Източник: списание Eva
"Не се чувствам крепостен селянин. Тъй като съм лице на bTV, не съм длъжна, а по-скоро съм благодарна на тази телевизия, защото тя ми помогна да нося достойно името си и да работя по възможно най-достойния начин професията, с която живея".
 

Това признание направи актрисата Радина Кърджилова за отношенията си с медията.

Преди седмица се разрази скандал заради участието на звездата от "Стъклен дом" в предаването "Карбовски директно" по Нова телевизия. Тогава гаджето на Кърджилова - актьорът Деян Донков  обяви, че от bTV са забранили участието на половинката му в конкурентната телевизия.

В ефира на bTV в понеделник Кърджилова определи скандала като "недоразумение". "В много случаи, тъй като съм актьор, винаги съм недоразбрала", оправда се Радина.

Тя обясни, че договорът не й тежи, а напротив - ще й тежи, ако развали приятелските си отношения с екипа на  bTV. "Аз съм работохолик човек и искам да продължим заедно да имаме проекти”, каза Радина. Смята, че нейната професия е свободна, но самотна и актьорът сам трябва да защитава себе си.

Тя разказа още за ролите, които й предстоят. Дебютът й на сцената на театър "Българска армия" ще е в "Декамерон" по Бокачо. Тя излиза заедно със Стефка Янорова, Нети, Иван Радоев, Милен Миланов. Предпремиерата на пиесата е на 28 ноември, а премиерата -  на 29 ноември в театър "Българска армия". Кърджилова сподели, че след “Съклен дом” е станала по-дисциплинирана и по-организирана. “Ставам сутрин рано, към 7, разхождам Аксел и после отивам на репетиции”, разказа  младата актриса.

Тя сподели, че приятелят й Деян Донков я посъветвал: “Раденце, преди да излезеш на сцената, когато правиш някаква роля, стой 3-4 минути и се гледай в огледалото.” Опитах се веднъж-два пъти и мога да ви кажа, че по-страшно нещо от това няма. В един момент започваш да се плашиш от самия себе си. Има нещо налудничаво в това, даже страшно”, каза Радина Кърджилова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 7584 |24.11.2012 Черната Златка: Къци Вапцаров е двуличник . 6| 10842 |20.11.2012 Забравени лица влязоха в "Биг Брадър Ол Старс" . 9| 10572 |19.11.2012 Орлин спечели с измама . 41| 13070 |17.11.2012 Ласкин призна: Аз съм алкохолик, но ще се боря!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads