Реклама / Ads
0| 4469 |25.05.2022 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Кейт Мос свидетелства в съда в подкрепа на Джони Деп

.
Кейт Мос Източник: БГНЕС
Британският модел Кейт Мос отхвърли твърденията, че бившият й приятел Джони Деп я е хвърлил по стълбите, като заяви, че това никога не се е случвало.
 

„Той никога не ме е бутал, ритал или хвърлял по стълбите“, заяви Мос, която даде показания като свидетел по делото за клевета на Деп срещу бившата му съпруга Амбър Хърд.

 

58-годишният актьор заведе дело срещу Хърд заради статия, в която тя написа през декември 2018 г., че е „публична фигура, представляваща домашното насилие“. Деп я съди за това, че е намекнала, че той е домашен насилник, и иска обезщетение от 50 млн. долара. Родената в Тексас Хърд заведе насрещен иск, като поиска 100 млн. долара и заяви, че е претърпяла „необуздано физическо насилие и злоупотреба“ от негова страна.

 

По време на свидетелските си показания по-рано този месец Хърд спомена за докладван инцидент, при който се твърди, че Джони Деп е бутнал бившата си приятелка Кейт Мос по стълбите. Това споменаване даде възможност на адвокатите на Деп да призоват Мос като свидетел, за да отговори на обвинението, и тя даде показания чрез видеовръзка от Глостършир, Англия. 48-годишната Мос заяви, че е имала романтична връзка с Деп от 1994 до 1998 г. Тя беше попитана за инцидент, който се е случил по време на ваканция, която двойката е била в курорт в Ямайка.

 

„Излизахме от стаята и Джони излезе от нея преди мен. Имаше дъждовна буря и докато напусках стаята, се подхлъзнах по стълбите и си нараних гърба. И изкрещях, защото не знаех какво ми се е случило и ме болеше. Той се върна, за да ми помогне, отнесе ме в стаята и ми оказа медицинска помощ“, разказа Мос.

 

Адвокатите на Хърд отказаха да проведат кръстосан разпит на Мос.

 

Други бивши партньорки на Деп, сред които Ванеса Паради и Уинона Райдър, също публично го подкрепиха. Но Елън Баркин, която се среща с Деп през 1994 г., свидетелства, че Деп е имал „ревнива“ и „контролираща“ натура и веднъж е хвърлил бутилка вино по нея.

 

В петък ще бъдат произнесени заключителни аргументи, преди съдебните заседатели да започнат обсъждането.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6958 |19.09.2018 Осъдиха френско издание заради голи снимки на Кейт Мидълтън . 0| 6551 |27.04.2018 Принц Уилям и Кейт кръстиха сина си Луис Артър Чарлз . 0| 5321 |23.04.2018 Кейт Мидълтън роди трета рожба - момченце е . 0| 5367 |23.04.2018 Херцогиня Кейт влезе в болница за раждане

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads